Mondo News

Recordul de alcoolemie pe drumurile din România nu este deținut de un șofer!

Joi, 09 August 2018 17:23
Scris de: Vlad Economu
Recordul de alcoolemie pe drumurile din România nu este deținut de un șofer!

Alcoolemie record pe drumurile publice. Un biciclist din Dâmbovița i-a uimit pe polițiști. Anunțul făcut de autorități a devenit viral.      

”Recordul anului, pe bicicletă…4,35 mg/l alcool pur în aerul expirat. Aceasta este valoarea cu care a fost înregistrat, miercuri seară, un biciclist, din Dâmbovița, pe drumurile publice.

Pe lângă faptul că avea o alcoolemie la care mulți oameni ar fi deja în comă alcoolică, biciclistul nu era nici echipat corespunzător circulației pe timp de noapte, observarea lui de către șoferi fiind aproape imposibilă.

Poate el crede că a avut ghinion pentru ca a fost sancționat, însă norocul lui și al celorlalți participanți la trafic a fost că polițiștii l-au descoperit în timp util și toată lumea a ajuns în siguranță acasă. Căldura cere hidratare, iar hidratarea se face cu apă” scrie Poliția Română pe Facebook.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

model victorias secret, judecata, hotel lux, gandaci Un model Victoria’s Secret dă în judecată un hotel de lux. Este cumplit ce i s-a întâmplat într-o noapte


franta, fata ascunsa, furtuni, satelit, cercetare, taranis Franța: Satelitul Taranis va studia ”faţa ascunsă” a furtunilor!


richard gere, tata, copil, sarcina, alejandra silva Richard Gere va deveni tată la 69 de ani


coca cola, canabis, bautura Coca Cola poartă discuții pentru lansarea unor băuturi care să conțină canabis