Mondo News

Răzbunare sângeroasă a unei moldovence care și-a prins soțul cu două femei în pat

Luni, 29 Ianuarie 2018 18:37
Scris de: Vlad Economu
Răzbunare sângeroasă a unei moldovence care și-a prins soțul cu două femei în pat

O femeie din Iași și-a ieșit din minți după ce și-a prins iubitul cu două femei în pat. Ea a ajuns acasă mai devreme de la muncă, dar a avut parte de un șoc. Potrivit observator.tv, una dintre femeile care erau în pat cu bărbatul, era chiar bunica tânărului, în vârstă de 93 de ani.

Nervoasă peste fire, partenera geloasă a luat un cuțit din bucătărie și a înjunghiat-o pe cea mai tânără. Apoi a scos-o dezbrăcată, afară. Vecinii, alertați de țipetele femeii, au chemat Poliția. În apărarea ei, femeia care a atacat cu cuțitul a precizat că nu este prima dată când își prinde concubinul în pat cu amanta.

Nu a vrut decât să le dea o lecție. Însă de data aceasta, cei doi nu erau singuri, ci alături de o femeie mai în vârstă, care era bunica bărbatului.„Este vorba despre o femeie de 35 ani din Covasna-Costuleni, cu o plagă înjunghiată ( cuțit) hemitorace stâng-posterior, hemotorax stâng, etilism acut, hipotermie ușoară. Din declarațiile martorilor a fost înjunghiată de a altă femeie care, în momentul în care s-a întors acasă, a găsit-o în casă cu concubinul sau. În același pat se află și o bătrână, bunica bărbatului, în vârstă de 93 ani”, au declarat autoritățile.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

nostradamus, profetii, cutremure, razboi mondial, anul 2018 Profețiile teribile făcute de Nostradamus pentru anul 2018


smiley, joc dublu, gina pistol, ana baniciu, relatie, fundulet, fost iepuras playboy Smiley a jucat la dublu! Artistul a pendulat între Gina Pistol și celebra “Funduleț”


cristina neagu, salariu urias, csm bucuresti, bani publici, 265.000 euro, gabriela firea, Cristina Neagu are un salariu uriaș! Vedeta de la CSM câștigă mai bine decât vedetele FCSB


horoscop 21 februarie 2018, horoscop miercuri, horoscop zilnic, horoscop azi Horoscop 21 februarie 2018. Forfotă la serviciu, surprize, cheltuieli și ceva probleme de sănătate