Mondo News

Războiul nuclear tot mai aproape! China a trimis trupe la granița cu Coreea de Nord

Miercuri, 03 Ianuarie 2018 14:21
Scris de: Vlad Economu
Războiul nuclear tot mai aproape! China a trimis trupe la granița cu Coreea de Nord

Războiul nuclear se apropie cu pași repezi în debutul lui 2018! Luni au apărut imagini cu trupele chineze aflate la graniţa cu Coreea de Nord. Marţi, Donald Trump a declarat că „are un buton nuclear la îndemână mai mare, chiar lângă biroul său care şi funcţionează”. În replică, Kim Jong-un a avertizat că „SUA sunt în raza rachetelor nucleare nord-coreene”.

Întreaga planetă urmăreşte cu sufletul la gură tensiunile care tind să escaladeze dintre Coreea de Nord şi restul lumii. Luni, 1 ianuarie, Kim Jong-un a avertizat că „întreg teritoriul american este în raza de acţiune a rachetelor nucleare nord-coreene şi butonul nuclear este prezent tot timpul pe biroul meu. Ar trebuie să fie conştienţi că asta nu e o ameninţare, ci o pură realitate”.  (Detalii aici)

A doua zi, Donald Trump i-a replicat: „Liderul nord-coreean Kim Jong Un a declarat că Butonul Nuclear este pe biroul său tot timpul. Vă rog, să îi spună cineva din ţara aceea sărăcită şi privată de mâncare că am şi eu un Buton Nuclear, dar este mult mai mare şi puternic decât al său. Şi al meu chiar funcţionează!”.

Şeful de stat american i-a dat replica omologului său nord-coreean prin intermediul reţelei de socializare Tweeter. Tensiunile apar la scurt timp după ce preşedintele sud- coreean Moon Jae-in a invitat Coreea de Nord să i se alăture în organizarea Jocurilor Olimpice de Iarnă, luna următoare. Kim Jong-un s-a declarat încântat de această ofertă, însă la scurt timp televiziunea de stat nord-coreeană a difuzat imagini cu armata chineză defilând la graniţa cu Coreea de Nord.

Zeci de camioane cu trupe chineze au defilat în cadrul unei ceremonii de război

În Yanji, oraş aflat în apropiere de Coreea de Nord a avut loc o ceremonie ritualică de război efectuată de Armata Populară a Eliberării. Conform autorităţilor chineze această desfăşurare de forţe a avut loc pentru a puncta poziţia fermă a Chinei faţă de testele nucleare efectuate în 2017 de ţara vecină.

Sursa traducere: click.ro


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 19 ianuarie 2018, horoscop vineri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 19 ianuarie 2018. Este nevoie de o pauză, un miracol! Se anunță și un proiect de anvergură


orgasm, orgasm feminin, orgasmul la femei, de ce nu am orgasm, de ce unele femei nu au orgasm, ginecolog, disfunctii sexuale, lipsa apetitului sexual De ce unele femei nu au niciodată orgasm! Un ginecolog explică


vali vijelie, mustata, pariu pierdut, minodora Cum și-a pierdut Vali Vijelie mustața în urma unui pariu


asasinat, greseala, victima gresita, sua Asasinat din greșeală! Plătiți să omoare o femeie, criminalii au ucis-o pe colega acesteia