Mondo News

Război în familia unor temuți interlopi! Sandu și Petre Geamănu au ajuns la cuțite

Miercuri, 28 Martie 2018 11:18
Scris de: Vlad Economu
Război în familia unor temuți interlopi! Sandu și Petre Geamănu au ajuns la cuțite

Un adevărat război a izbucnit în familia unora dintre cei mai temuți interlopi din România. Sandu și Petre Geamănu au ajuns la cuțite.

Surse din anturajul gemenilor-interlopi au dezvăluit, în exclusivitate pentru cancan.ro că între Sandu și Petre a izbucnit un adevărat război. Mai exact, Sandu Geamănu, aflat pentru o lungă perioadă în spatele gratiilor, ar fi foc și pară pe fratele său Petre Geamănu. Sandu, care ispășește o pedeapsă de 27 de ani de închisoare, își acuză fratele geamăn că, de ceva vreme, tot uită să îi trimită pachete ”la mititica”.

Citește și: INTERLOPUL ADRIAN CORDUNEANU AMENINȚĂ DIN ÎNCHISOARE: MĂ ELIBEREZ ŞI VĂ ÎMPUŞC PE CAPETE!

”Eu, când eram afară și tu erai «pe goană», am avut grijă de tine și de familie. Iar tu, acum, m-ai uitat”, i-ar fi transmis Sandu Geamănu fratelui care se bucură din plin de libertate.

Mai mult decât atât, Ilie Petre, cunoscut în lumea interlopă ca Petre Geamănu, nu ar conteni cu aroganțele la adresa fratelui său. Conform surselor citate de cancan.ro, cel supranumit ”Împăratul lumii” o ține din petrecere în petrecere. Iar, ca tacâmul să fie complet, la fiecare paranghelie temutul Petre aruncă sume importante de bani la lăutari și îi face dedicații după dedicații chiar fratelui său aflat în pușcărie.

Sursa foto: cancan.ro


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

video, jucator, liga I, videochat, masaj, barbatie, alt barbat Video șocant! Unul dintre jucătorii de viitor ai României filmat gol pușcă în timp ce un amic îi freca bărbăția


mircea badea, antena 3, daune morale, florin toma, decizie definitivă Mircea Badea și Antena 3 sunt buni de plată! Sentința este definitivă


cristi borcea, interviu, dinamo, club blestemat, revenire, condiții Cristi Borcea s-a convins: Dinamo este un club blestemat! Condiția pentru a reveni în “Groapă”


gigi becali, loc de munca, lacatus mecanic, paznic, baneasa Ce loc de muncă avea Gigi Becali înainte de Revoluţie! Situația era cu totul alta pentru latifundiar