Mondo News

Război în familia unor temuți interlopi! Sandu și Petre Geamănu au ajuns la cuțite

Miercuri, 28 Martie 2018 11:18
Scris de: Vlad Economu
Război în familia unor temuți interlopi! Sandu și Petre Geamănu au ajuns la cuțite

Un adevărat război a izbucnit în familia unora dintre cei mai temuți interlopi din România. Sandu și Petre Geamănu au ajuns la cuțite.

Surse din anturajul gemenilor-interlopi au dezvăluit, în exclusivitate pentru cancan.ro că între Sandu și Petre a izbucnit un adevărat război. Mai exact, Sandu Geamănu, aflat pentru o lungă perioadă în spatele gratiilor, ar fi foc și pară pe fratele său Petre Geamănu. Sandu, care ispășește o pedeapsă de 27 de ani de închisoare, își acuză fratele geamăn că, de ceva vreme, tot uită să îi trimită pachete ”la mititica”.

Citește și: INTERLOPUL ADRIAN CORDUNEANU AMENINȚĂ DIN ÎNCHISOARE: MĂ ELIBEREZ ŞI VĂ ÎMPUŞC PE CAPETE!

”Eu, când eram afară și tu erai «pe goană», am avut grijă de tine și de familie. Iar tu, acum, m-ai uitat”, i-ar fi transmis Sandu Geamănu fratelui care se bucură din plin de libertate.

Mai mult decât atât, Ilie Petre, cunoscut în lumea interlopă ca Petre Geamănu, nu ar conteni cu aroganțele la adresa fratelui său. Conform surselor citate de cancan.ro, cel supranumit ”Împăratul lumii” o ține din petrecere în petrecere. Iar, ca tacâmul să fie complet, la fiecare paranghelie temutul Petre aruncă sume importante de bani la lăutari și îi face dedicații după dedicații chiar fratelui său aflat în pușcărie.

Sursa foto: cancan.ro


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 23 iulie 2018, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 23 iulie 2018. Taurii au parte de discuții aprinse, iar Balanțele au diferite cheltuieli


printul george, aniversare, cinci ani, casa regala, marea britanie Prințul George a împlinit azi cinci ani. Fotografia publicată de familia regală britanică


tanara violata, haryana, india, pensiune, drogata, 40 de barbati Șocant! Drogată și violată de 40 bărbați timp de 4 zile într-o pensiune!


tara leigh calico, mister nedezlegat, disparitie, new mexico, fotografie Povestea înfiorătoare din spatele acestei fotografii. Misterul, nedezlegat de 29 de ani!