Mondo News

Râmnicu Vâlcea. Două eleve din au fost date dispărute

Marti, 05 Martie 2019 10:27
Scris de: Vlad Economu
Râmnicu Vâlcea. Două eleve din au fost date dispărute

Două eleve din Râmnicu Vâlcea, în vârstă de 13, respectiv 14 ani, au dispărut de acasă, iar polițiștii și rudele le caută cu disperare peste tot. Apropiații fetelor spun că s-ar putea afla în Buzău, scrie Adevărul.

Autoritățile au fost alertate luni de către o femeie, după ce fiica sa, Nicole Elena Predescu, de 13 ani, nu a mai ajuns la școală și nici la domiciliu. Aceasta plecase de acasă cu gândul de ajunge la cursuri,însă acest lucru nu s-a mai întâmplat. Se pare că minora era împreună cu colega ei de clasă, Diana Coman, potrivit Adevărul.

Elena are o înălțime de 1,60-1,65 m, greutate 40-45 kg, păr şaten deschis, lung, nas drep, ochi căprui. Atunci când a plecat de acasă purta o jachetă din fâş de culoare kaki cu glugă cu blăniţă maro închis, hanorac de culoare gri, blue jeans de culoare albastru. În picioare avea niște adidași negri cu talpă albă.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 20 august 2019, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 20 august 2019. Taurii sunt visători, iar Vărsătorii pot da sfaturi speciale


walton, walmart, avere, castiguri Cea mai bogată familie din lume câștigă 4 milioane de dolari pe oră


cni, stadion steaua, stadion nou, foto, euro 2020 Euro 2020. Noul stadion Steaua începe să prindă contur! Galerie Foto în articol


meghan markle, jeans, blugi, interdictie, elisabeta a II-a Ce i-a interzis regina Elisabeta a II-a decesei de Sussex, Meghan Markle!