Mondo News

Radu Mazăre a aflat unde își va ispăși pedeapsa! Primii doi ani o să fie infernali

Marti, 11 Iunie 2019 20:38
Scris de: Vlad Economu
Radu Mazăre a aflat unde își va ispăși pedeapsa! Primii doi ani o să fie infernali

Radu Mazăre s-a aflat  în fața magistraților de la Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ). Radu Mazăre a fost adus în fața magistraților în procesul în care este judecat alături de fratele său Alexandru, în dosarul campusului social Henri Coandă.

Update: Veste proastă pentru Radu Mazăre. În timp ce se fac pregătiri pentru nunta fostului edil al Constanței apare și vestea că acesta va rămâne la Penitenciarul Rahova până în 2021 și că regimul de detenție va fi unul închis, anunță în exclusivitate Antena 3. 

Regimul de detenție s-a stabilit după încheierea perioadei de carantină de 21 de zile. Având în vedere că e o pedeapsă destul de mare, nouă ani de închisoare cu executare, e vorba de regim închis. Rămâne în regim închis până în 2021.  Radu Mazăre stă în cameră cu doi turci și cu un cetățean român. 

Știre inițială

Totodată, Radu Mazăre a aflat unde îşi va ispăşi pedeapsa de nouă ani de închisoare. Perioada de carantină, executată la Penitenciarul Rahova de fostul edil, a expirat, iar o comisie a ANP a decis regimul de detenţie şi dacă va fi transferat sau nu la alt penitenciar.

Sunt şanse mari ca fostul edil al Constanţei să rămână încarcerat la Rahova, în condiţiile în care Instanţa Supremă a decis să-i prelungească pentru 60 de zile mandatul de arestare într-un alt dosar.

Sursa foto: ziua de constanta


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 27 iunie 2019, horoscop joi, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 27 iunie 2019. Berbecii sunt criticați, iar Capricornii muncesc degeaba


tom hardy, tom hardy filme, sas rogue heroes, serial tv, rol, blair mayne Unde a dispărut Tom Hardy? Motivul pentru care fanii nu mai știu nimic despre superstarul britanic


euro u21, mesaj, simona halep, semifinala, romania-germania EURO U21. Simona Halep le-a transmis tricolorilor un mesaj înaintea semifinalei cu Germania


pamela anderson, adil rami, despartire, umilinta, viata dubla, Pamela Anderson, umilită de iubitul fotbalist: Este un monstru!