Mondo News

R. Kelly a rupt tăcerea cu privire la acuzaţiile de abuz sexual

Joi, 07 Martie 2019 11:57
Scris de: Vlad Economu
R. Kelly a rupt tăcerea cu privire la acuzaţiile de abuz sexual

Cântăreţul american R. Kelly, acuzat de abuzuri sexuale de patru femei, dintre care trei minore, a vorbit pentru prima dată despre acest subiect în cadrul unui lung interviu în care a respins acuzaţiile care i se aduc, calificându-le drept “zvonuri”, informează AFP.

Interviul a constituit prima ocazie în care starul de R&B, în vârstă de de 52 de ani, acuzat de abuzuri sexuale asupra unor minore, unele acuzaţii datând din urmă cu zeci de ani, a vorbit de la inculparea sa luna trecută.

Zece capete de acuzare au fost formulate împotriva artistului pentru agresarea celor patru presupuse victime între 1998 şi 2010. Dacă va fi găsit vinovat, el este pasibil între trei şi şapte ani de închisoare pentru fiecare dintre cele zece capete de acuzare vizând abuzuri sexuale.

“Nu este adevărat”, a declarat el, fără a oferi alte detalii suplimentare intr-un interviu acordat postului CBS, dintre care unele extrase au fost publicate marţi seara. “Indiferent dacă sunt zvonuri vechi, zvonuri noi, zvonuri viitoare, nu este adevărat “, a adăugat el în acest interviu în care a părut extrem de emoţionat şi de enervat.

De altfel, în cadrul unei audieri în faţa unei instanţe din Chicago (Illinois), R. Kelly a pledat nevinovat. Cântăreţul crede că este victima reputaţiei sale proaste – fiind inculpat în 2002 după ce s-a filmat întreţinând relaţii sexuale cu o adolescentă de 14 ani, înainte de a fi achitat în 2008.

“Voi spune ceva: oamenii se întorc la trecutul meu, ok? Asta fac, se întorc la trecutul meu şi încearcă să adauge lucrurile de acum”, a încercat să explice artistul.

R. Kelly a revenit, de asemenea, în cadrul interviului, la o anchetă publicată în 2017 de site-ul de ştiri BuzzFeed, care l-a acuzat că ar avea cvasi-sclave sexuale la reşedinţele sale din Chicago şi Atlanta. “Nu este nevoie să reţin oamenii împotriva voinţei lor”, a exclama el. “De ce aş face asta? Ar trebui ca R. Kelly să fie prost, după tot ce s-a întâmplat în trecutul meu foarte îndepărtat”, a continuat el.

Cazurile pentru care a fost acuzat R. Kelly vin după lansarea, la începutul lunii ianuarie, a unui documentar în şase părţi intitulat “Surviving R. Kelly”, care prezintă mărturii despre “abuzurile sexuale, mentale şi fizice” care ar fi fost comise de interpretul hitului “I Believe I Can Fly”.

Sursa foto: billboard


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 25 mai 2019, horoscop sambata, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 25 mai 2019. Berbecii sunt nervoși, iar Racii trebuie să facă niște compromisuri


jessica alba, scene de dragoste, tequila, curaj Jessica Alba a dezvăluit cum își face curaj înainte de a filma scenele de dragoste


Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton, Terminator: Dark Fate, Video, Trailer Arnold Schwarzenegger si Linda Hamilton, din nou parteneri în Terminator: Dark Fate. Video


interviu, angajare, criteriu angajare, best jobs, candidat, profil, postari Vrei să te angajezi? Ai grijă ce postezi pe Facebook! De ce anume mai trebuie să ții cont