Mondo News

PSD i-a SOLICITAT lui EUGEN BEJINARIU sa DEMISIONEZE din PARLAMENT

Luni, 28 Noiembrie 2016 17:04
Scris de: Vlad Economu
PSD i-a SOLICITAT lui EUGEN BEJINARIU sa DEMISIONEZE din PARLAMENT

Secretarul general al PSD Marian Neacsu i-a cerut luni lui Eugen Bejinariu, deputatul PSD pentru care DNA a cerut incuviintarea urmaririi penale, demisia din Parlament, afirmand ca, daca va castiga un nou mandat, partidul ii va solicita din nou sa renunte la aceasta calitate, informeaza Agerpres. 

“In mod ferm ii solicitam colegului nostru sa-si depuna demisia. Am avut o discutie cu domnia sa, in acest sens, pana in acest moment nu este convins ca este un gest bun pentru el sa-si depuna demisia. Eu cred ca este o datorie fata de partid sa faca acest lucru si o sa ii cerem in continuare”, a spus Neacsu, la Camera Deputatilor, dupa ce plenul Camerei Deputatilor a amanat din lipsa de cvorum votul pe cererea DNA.

CITESTE SI: COMISIA JURIDICA A CAMEREI A AVIZAT URMARIREA PENALA A DEPUTATULUI EUGEN BEJINARIU

El a adaugat ca, in cazul in care Bejinariu va castiga un nou mandat la alegerile din 11 decembrie, PSD ii va cere din nou demisia din Parlament. Plenul Camerei Deputatilor nu a putut vota cerera DNA de incuviintare a urmaririi penale a deputului PSD Eugen Bejinariu, acuzat de abuz in serviciu, din lipsa de cvorum – la sedinta au fost prezenti doar 130 de deputati din necesarul de 177 (jumatate din numarul total). Deputatii vor mai face o incercare in acest sens lunea viitoare, cand este progrmata o noua sedinta de plen la ora 15.00.

Sursa foto: psd


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

faceapp, aplicatie, imbatranire, google play, app store, date personale FaceApp, celebra aplicaţie care te îmbătrâneşte, îţi păstrează și datele!


horoscop 19 iulie 2019, horoscop vineri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 19 iulie 2019. Berbecii sunt apreciați de prieteni, iar Vărsătorii sunt creativi


leo de la strehaia, mascati, retinere, inselaciune, flagrant, Leo de la Strehaia, săltat de mascaţi!


salarii, fcsb, jucatori, salarii jucatori fcsb, dennis man Lista completă a salariilor de la FCSB. Cine este cel mai bine plătit jucător din lot