Mondo News

Prognoza meteo weekend. Cum va fi vremea la primul final de saptamana din noiembrie

Vineri, 03 Noiembrie 2017 20:05
Scris de: Vlad Economu
Prognoza meteo weekend. Cum va fi vremea la primul final de saptamana din noiembrie

Prognoza meteo pentru weekend-ul 4-5 noiembrie 2017. Temperaturile se vor mentine in valorile apropiate acestei perioade. Potrivit ANM, vom avea parte de innorari persistente si de ceva precipitii slabe. 

Vremea in tara

Sambătă

Cerul va fi variabil, cu innorari in prima parte a intervalului in estul si in sudul teritoriului, dar conditiile de ploaie slaba vor fi reduse. Vantul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificari in Delta Dunarii si in Campia de Vest. Temperatura aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru inceputul lunii noiembrie, cu maxime cuprinse intre 9 si 16 grade si minime intre -1 si 7 grade, mai coborate in estul Transilvaniei, dar si mai ridicate pe litoral. Dimineata si noaptea, pe arii restranse va fi ceata.

Duminică

Cerul va avea innorari temporare si izolat, in extremitatea vestica, vor fi conditii de ploaie slaba. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane, dar si in estul, sud-estul si in vestul tarii. Temperatura aerului va avea in continuare valori apropiate de cele normale pentru aceasta data, cu maxime ce se vor incadra intre 7 si 16 grade si minime intre -1 si 9 grade, mai coborate in estul Transilvaniei. In zonele joase, dimineata si noaptea, pe arii restranse va fi ceata.

Vremea in Capitală

Sambătă

Cerul va fi variabil, cu unele innorari ziua, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru aceasta data, cu o maxima de 14…15 grade si minima de 4…6 grade, usor mai scazuta in zona preoraseneasca. Dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata.

Duminică

Cerul va fi variabil, cu unele innorari, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura aerului se va mentine la valori apropiate de cele normale pentru aceasta data, cu o maxima de 14…15 grade si o minima de 3…5 grade. Dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata.

Sursa foto: jurnalul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 22 februarie 2018, horoscop zilnic, horoscop joi, horoscop azi Horoscop 22 februarie 2018. Ar fi bine să fii echilibrat și să vorbești scurt și la obiect


nostradamus, profetii, cutremure, razboi mondial, anul 2018 Profețiile teribile făcute de Nostradamus pentru anul 2018


smiley, joc dublu, gina pistol, ana baniciu, relatie, fundulet, fost iepuras playboy Smiley a jucat la dublu! Artistul a pendulat între Gina Pistol și celebra “Funduleț”


cristina neagu, salariu urias, csm bucuresti, bani publici, 265.000 euro, gabriela firea, Cristina Neagu are un salariu uriaș! Vedeta de la CSM câștigă mai bine decât vedetele FCSB