Mondo News

Prognoza meteo weekend. Cum va fi vremea de Florii

Sambata, 20 Aprilie 2019 10:00
Scris de: Vlad Economu
Prognoza meteo weekend. Cum va fi vremea de Florii

Meteorologii au anunțat prognoza pentru weekend, când are loc sărbătoarea de Florii.

Potrivit prognozei pentru weekendul 20-21 aprilie, se așteaptă ploi și temperaturi normale pentru această perioadă. La nivelul ţării, vor fi înnorări şi temporar va ploua slab pe arii restrânse în regiunile nordice, în zonele montane şi submontane şi izolat, cu o probabilitate mai mare în cele centrale şi sudice.

ANM anunță că vântul va sufla slab şi moderat, iar temperaturile se vor situa între 11 şi 22 grade Celsius, cele mai ridicate fiind înregistrate în partea de Vest şi Nord-Vest.

În Bucureşti, meteorologii anunță că de Florii va fi înnorat şi va ploua cu probabilitate mai mare în a doua parte a zilei şi seara. Vântul va sufla slab şi moderat.

Temperatura maximă va fi 15 grade Celsius. La munte, la altitudini mari, de peste 1.600 de metri, precipitaţiile neînsemnate cantitativ vor fi sub formă de ninsoare. În regiunea Carpaţilor Meridionali şi a Munţilor Banatului, vântul va fi intensificat, mai transmite ANM.

Sursa foto: adevarul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 21 mai 2019, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 21 mai 2019. Scorpionii se mobilizează, iar Capricornii fac o analiză la rece


marea britanie, viol, romani, condamnare, parcare, jersey, Marea Britanie. Cinci români s-au filmat cum violau o tânără într-o parcare! Foto în articol


mihaela-radulescu-465x215 Scandal la Pro Tv! Pe cine a agresat fizic Mihaela Rădulescu: Este inuman ce a făcut!


google, restrictie, huawei, android, dispozitive Google a restricționat accesul dispozitivelor Huawei la Android