Mondo News

Prognoza meteo pentru weekend. Cod galben de ploi torențiale, descărcări electrice și vânt puternic

Sambata, 07 Iulie 2018 00:19
Scris de: Vlad Economu
Prognoza meteo pentru weekend. Cod galben de ploi torențiale, descărcări electrice și vânt puternic

ANM a emis, vineri, o informare meteorologică și o atenționare de tip cod galben de ploi torențiale, descărcări electrice și vânt puternic. Ambele avertizări sunt valabile 3 zile.

Informarea intră în vigoare sâmbătă la ora 12:00 și expiră luni la ora 21:00. În intervalul menționat, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată în cea mai mare parte a țării. Vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durata ale vântului care vor lua aspect de vijelie și căderi de grindină. Cantitățile de apă vor depăși 20 l/mp și pe arii restrânse 30…40 l/mp.

Atenționarea cod galben este valabilă în 32 de județe, de sâmbătă, ora 16:00, până luni la ora 21:00. Potrivit meteorologilor, în zonele deluroase și montane, precum și în Oltenia, Transilvania și local în Muntenia, în intervale scurte de timp sau prin acumulare, se vor înregistra cantități de apă de 25…30 l/mp și pe arii restrânse 50…70 l/mp.

Sursă foto: adevărul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 23 iulie 2018, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 23 iulie 2018. Taurii au parte de discuții aprinse, iar Balanțele au diferite cheltuieli


printul george, aniversare, cinci ani, casa regala, marea britanie Prințul George a împlinit azi cinci ani. Fotografia publicată de familia regală britanică


tanara violata, haryana, india, pensiune, drogata, 40 de barbati Șocant! Drogată și violată de 40 bărbați timp de 4 zile într-o pensiune!


tara leigh calico, mister nedezlegat, disparitie, new mexico, fotografie Povestea înfiorătoare din spatele acestei fotografii. Misterul, nedezlegat de 29 de ani!