Mondo News

PROGNOZA METEO pentru LUNI si MARTI. VREME URATA in TOATA TARA

, 14 Mai 2017 13:09
Scris de: Vlad Economu

PROGNOZA METEO pentru inceputul saptamanii viitoare. Conform meteorologilor de la ANM, vremea va fi una instabila, precipitatiile fiind la ordinea peroadei mentionate.

Vremea in tara

Luni

Valorile termice vor fi apropiate de cele normale in aceasta perioada. Temperaturile maxime se vor incadra intre 17 si 24 de grade, iar cele minime intre 4 si 14 grade. Cerul va fi variabil cu innorari temporare, dar numai izolat vor mai fi ploi de scurta durata si descarcari electrice, indeosebi in sudul tarii, la deal si la munte, mai ales dupa-amiaza. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in regiunile sud-estice si pe crestele montane. In zonele joase de relief, cu precadere din vest, sud-vest si centru, vor fi conditii de ceata, spre sfarsitul noptii.

Marti

Vremea va fi in general instabila. Temporar innorarile vor fi accentuate si se vor semnala averse si descarcari electrice in sud-vest, local in centru si la munte si doar izolat in restul teritoriului. Ploile vor putea avea si caracter torential, iar pe spatii mici se vor acumula cantitati de apa importante si vor fi posibile caderi de grindina. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in timpul averselor, iar spre sfarsitul intervalului si in estul tarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 17 si 24 de grade, iar cele minime intre 5 si 14 grade.

Miercuri

Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate ziua cand se vor semnala ploi de scurta durata si descarcari electrice, in primele ore ale intervalului in sud-vest, iar dupa-amiaza local la munte si pe arii restranse in restul teritoriului. Vantul va prezenta intensificari temporare pe parcursul zilei in majoritatea regiunilor, apoi va slabi treptat in intensitate. Temperaturile maxime se vor incadra intre 17 si 23 de grade, iar cele minime intre 3 si 11 grade, posibil usor mai scazute in depresiuni.

Vremea in Capitala

Luni

Cerul va fi temporar noros, favorabil trecator, ploii de scurta durata. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima, apropiata de normalul termic al perioadei, se va situa in jurul valorii de 22 de grade, iar cea minima va fi de 11…13 grade, mai scazuta in zona preoraseneasca.

Marti

Cerul va prezenta innorari temporar accentuate si in special seara si in primele ore ale noptii, trecator vor fi posibile ploi de scurta durata si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 22…23 de grade, iar cea minima de 11…12 grade.

Miercuri

Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate in special dupa-amiaza cand vor fi posibile ploi de scurta durata. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in prima parte a intervalului. Temperatura maxima va fi de 20…21 de grade, iar cea minima de 7…8 grade.

Sursa foto: adevarul


Articole Recomandate

Stiri din aceeasi categorie

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Lifestyle

Economie

Sport

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

prognoza meteo, weekend octombrie, vreme calda PROGNOZA METEO pentru WEEKEND. Vreme excelenta la finele acestei saptamani


serban huidu, chiriasi, limbaj vulgar. vila eroilor SERBAN HUIDU, un proprietar ISTERIC cu limbaj COLORAT! Vedeta acuzata de CHIRIASI


horoscop zilnic, horoscop azi, horoscop joi 19 octombrie 2017 HOROSCOP JOI 19 OCTOMBRIE 2017. Atentie mare la servici si la bani


rimaru, hartuire sexuala, calin ionescu, racla, acuzatii grave RIMARU de la R.A.C.L.A este in RAHAT pana la GAT! Acuzatii extrem de grave pentru rapper-ul CALIN IONESCU! REACTIA artistului