Mondo News

Prognoza meteo în primele zile ale săptămânii! Precipitații, vreme închisă și cer noros

Luni, 12 Februarie 2018 00:00
Scris de: Vlad Economu
Prognoza meteo în primele zile ale săptămânii! Precipitații, vreme închisă și cer noros

Meteorologii de la ANM au anunțat cum va fi vremea până la jumătatea săptămânii care începe luni.

Vremea în țară

Luni

Vremea va fi normală din punct de vedere termic. Cerul va avea înnorări temporare și doar izolat va mai fulgui, la munte și, posibil, în estul extrem al țării. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0…1 grad în nordul Moldovei și estul Transilvaniei și 8….9 grade în Oltenia și sudul Banatului, iar cele minime se vor situa, în general, între -10 și 0 grade, cu cele mai scăzute valori în depresiunile Carpaților Orientali. Va fi ceață izolat, mai ales noaptea, cu precădere în sudul teritoriului.

Marți

Vremea va deveni în general închisă. Se vor semnala precipitații, mai ales sub formă de lapoviță și ploaie în zonele joase de relief și predominant ninsori la munte, în extindere treptată, în cursul zilei peste jumătatea de vest a țării, iar noaptea în majoritatea regiunilor. În sud-vestul teritoriului și în zona de munte, cantitățile de apă pot fi mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe crestele montane înalte, în special ale Carpaților Meridionali, dar pe arii mai restrânse și la cote mai reduse și în regiunile sudice și centrale. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 și 8 grade, iar cele minime se vor situa, în general, între -6 și 2 grade. Dimineața, izolat, se va semnala ceață, mai ales în regiunile sudice.

Miercuri

Vremea va fi în general închisă și se vor semnala precipitații, mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare în vestul, centrul și nordul țării și predominant ploi în sud și sud-est. Pe arii restrânse, în regiunile sudice și la munte, cantitățile de apă vor fi mai însemnate. Vântul va avea intensificări pe crestele montane, iar temporar și la cote mai reduse și în sud, centru și est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 grade în nordul Moldovei și 8…9 grade în Dobrogea, iar cele minime se vor situa, în general, între -4 și 4 grade.

Joi

Cerul va fi mai mult noros în vestul, centrul și nordul țării, unde vor mai fi precipitații, mai ales sub formă de ninsoare. În sud și sud-est, înnorările vor fi temporare, și vor predomina ploile, la nivel local. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări ziua în sudul extrem. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -1…0 grade în nordul Moldovei și 7…8 grade în sud-est, iar cele minime se vor situa, în general, între -6 și 0 grade. Noaptea, izolat, vor fi condiții de ceață.

Vremea în Capitală

Luni

Vremea va fi normală din punct de vedere termic. Cerul va fi mai mult noros, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 5…6 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -3 grade. Noaptea vor fi condiții de ceață.

Marți

Cerul va prezenta înnorări temporare, mai accentuate spre seară, dar îndeosebi noaptea, când vor fi condiții de ploaie slabă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 4…5 grade, iar cea minimă de 0…1 grad. Dimineața vor fi condiții de ceață.

Miercuri

Vremea va fi închisă și temporar va ploua. Vântul va avea unele intensificări. Temperatura maximă va fi de 6…7 grade, iar cea minimă de 0…1 grad.

Joi

Vremea va fi în general închisă și temporar, ziua, va mai ploua. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 7 grade, iar cea minimă va fi de -3…-2 grade.


Un comentariu

  1. Andrei Luca Mihai
    Reply

    Bani in timpul liber la calculator, convenabil si comod. Oferta limitata pentru cinci mii de persoane extrem de serioase.
    Castiguri de cel putin patru mii de dolari pe an. Oferim contract de rezolutie globala. Varsta minima 18 ani. Solicitati
    detalii mai multe la adresa de email: [email protected]

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

piloti romani, ozn-uri, marturii piloti romani, intalniri extraterestri, dan farcas Au fost obligați să tacă! Mărturiile piloților români care s-au întâlnit cu OZN-uri


horoscop 22 aprilie 2018, horoscop duminica, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 22 aprilie 2018. Leii își oferă câteva zile de relaxare, iar Balanțele sunt vedetele anturajului


andreea esca, prezentatoare, stirile pro tv, retragere Andreea Esca despre retragerea din televiziune! Când va părăsi pupitrul Știrilor Pro Tv


sms, dispare sms, tehnologie noua, google, chat google, companii telefonie mobila SMS-ul clasic dispare! Care va fi noua tehnologie care îl va înlocui