Mondo News

Proces El Chapo Guzman. Sumele cu care El Chapo a cumpărat minorele pe care le droga și viola

, 03 Februarie 2019 14:33
Scris de: Vlad Economu
Proces El Chapo Guzman. Sumele cu care El Chapo a cumpărat minorele pe care le droga și viola

Procesul traficantului mexican de droguri Joaquin “El Chapo” Guzman scoate la lumină noi detalii întunecate despre viața acestuia. Potrivit unor documente deschise la tribunal vineri, mai mulți martori au declarat autorităților că El Chapo a întreținut relații sexuale cu minore despre care spunea că sunt ca niște ”vitamine”. El Chapo ar fi mărturisit că sexul cu fete tinere ”îi dădea viață”, relatează CNN.

Noile acuzații vin după ce procesul traficantului a ajuns aproape de final: juriul îşi va începe dezbaterile luni. Un martor care a cooperat cu autoritățile la proces le-a spus investigatorilor că în 2007 l-a ajutat pe El Chapo să drogheze fetițe de 13 ani, punându-le un praf alb în băuturi. Apoi baronul drogurilor a întreținut relații sexuale cu ele. Pentru 5000 de dolari minorele îi erau trimise la ferma lui din Sinaloa.

Citește și: PROCES EL CHAPO GUZMAN. RITUALUL BARBAR PRIN CARE ÎȘI ELIMINA RIVALII! FOSTUL SĂU BODYGUARD A POVESTIT TOT

Eduardo Balarezo, un avocat al lui El Chapo, a declarat că Guzman neagă vehement aceste acuzații ”extrem de murdare” și că este nepotrivit că ele vin fix înainte ca juriul să înceapă dezbaterile. Documentele au fost deschise la ordinul unui judecător care a răspuns unor solicitări venite de la The New York Times și Vice News. Documentele nu au fost folosite în cadrul procesului deoarce sunt irelevante în contextul în care El Chapo este judecat pentru trafic de droguri.

Guzman, în vârstă de 61 de ani, a fost extrădat din Mexic în SUA în 2017. Procurorii americani îl acuză că a adus în Statele Unite tone de cocaină, heroină, metamfetamină şi marijuana. Dacă juraţii îl consideră vinovat, el ar putea fi condamnat la închisoare pe viaţă. Acordul de extrădare exclude posibilitatea unei condamnări la moarte.

Citește și: PROCES EL CHAPO GUZMAN. CÂTE NEVESTE A AVUT, DE FAPT, ÎN ACELAȘI TIMP: AVEA CÂTE O ZI PENTRU FIECARE

Avocaţii apărării au încercat joi să convingă juriul că El Chapo este doar un ţap ispăşitor pentru cartelul Sinaloa, al cărui lider ar fi de fapt Ismael “El Mayo” Zambada. Acesta a fost şi el inculpat, însă autorităţile nu au reuşit încă să îl aresteze şi să îl aducă în faţa instanţei.

Jeffrey Lichtman, avocatul lui Guzman, şi-a repetat joi teoria că Zambada a mituit guvernul de la Ciudad de Mexico pentru a scăpa şi pentru a-l sacrifica în schimb pe El Chapo. Avocatul a mai afirmat că mita de 100 de milioane de dolari plătită de clientul său fostului preşedinte mexican Enrique Pena Nieto, potrivit unui martor, trebuie să fi provenit de fapt de la Zambada.

Sursa foto: CNN / sursa traducere: stirileprotv.ro


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

facebook, parole stocate, servere interne, scandal Facebook recunoaște! A stocat sute de milioane de parole fără să le cripteze, pe servere interne


will-smith-abstinenta-alcool Motivul pentru care Will Smith nu a băut alcool timp de zece ani


catalin scarlatescu, relatie, chef, sarut, cantareata, maria andria, Cătălin Scărlătescu, surprins sărutându-se cu o cântăreață! Cine este blonda care l-a prins în mreje pe chef


horoscop 23 martie 2019, horoscop sambata, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 23 martie 2019. Vărsătorii vor să-și întemeieze o familie, iar Peștii nu trebuie să creadă tot ce aud