Mondo News

Pro TV dă lovitura anului. Ce emisiune va lansa în curând

Sambata, 07 Decembrie 2019 12:27
Scris de: Vlad Economu
Pro TV dă lovitura anului. Ce emisiune va lansa în curând

Pro TV dă lovitura anului cu noua emisiune ce se va lansa în curând! Acesta este show-ul mult așteptat de telespectatori. Toți cei pasionați de business ar trebui să urmărească acest reality. Despre ce emisiune este vorba?

Emisiunea mult așteptată, mai ales de cei pasionați de business, se numește Imperiul leilor și urmează să fie difuzată în curând la PRO TV. Imperiul leilor va fi un reality-show cu și despre antreprenori. Show-ul Imperiul leilor este un format internațional, care a mai fost realizat în România, de către postul TVR, însă sub denumirea de Arena Leilor. Oamenii de afaceri de succes trebuie să descopere o idee bună de business, căreia să-i simtă potențialul real când e vorba să fie pusă în practică, iar în acest mod să devină investitori.

Daniela Marișcu, cea care va face parte din juriu, este CEO și acționar la Aqua Azur, o companie de proiectare și construire de piscine de lux, dar și de parcuri acvatice, potrivit paginademedia.ro.

Înainte de orice plan de business, oamenii sunt cea mai importantă resursă în afaceri, așa că de-abia aștept să îi cunosc pe concurenți, să văd ce idei au, să mă cucerească prin entuziasmul lor și cu pasiunea pe care o au pentru ceea ce fac. Atunci când mi-am început drumul ca antreprenor, am avut o idee simplă, dar completată de o dorință de a face mereu mai mult, de a mă provoca singură la orice pas. Este un mic secret al succesului, așa că vreau să văd această determinare și la cei care își doresc ca visul lor să fie finanțat în emisiune.”, a transmis Daniela Marișcu.

Cristian Onețiu, un om de afaceri ce are proiecte în valoare de peste 100 de milioane de euro, la activ, este cel de-al doilea jurat din cadrul emisiunii. Monica Cadogan, fondatoarea magazinului online de home & deco, Vivre va juriza și ea emisiunea Imperiul Leilor.

Sursa foto: pro tv


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

mircea badea, relatie, oana zavoranu, fosta iubita, rusine Cine a fost iubita secretă a lui Mircea Badea? Îi era rușine să recunoască deși persoana este foarte cunoscută


mario iorgulescu, accident mortal, arestare preventiva, omor, procurori, tribunalul bucuresti Procurorii au cerut arestarea preventivă a lui Mario Iorgulescu! Aceștia au schimbat și încadrarea juridică


Georgina Rodriguez, cristiano ronaldo, salariu, suma uriasa Cristiano Ronaldo îi dă un salariu lunar amețitor iubitei sale, Georgina!


antonia, silicoane, foto, operatie Antonia, după ce și-a pus silicoane: ”Ați fost curioși! Asta e, gata!” Foto în articol