Mondo News

PRIMARIA CAPITALEI ii ADEMENESTE pe DONATORII de SANGE cu BANI mai MULTI

Miercuri, 09 August 2017 12:24
Scris de: Vlad Economu
PRIMARIA CAPITALEI ii ADEMENESTE pe DONATORII de SANGE cu BANI mai MULTI

Avand in vedere criza de sange cu care se confrunta Centrul de Transfuzii din Bucuresti, primarul Gabriela Firea a anuntat, miercuri dimineata, ca are de gand sa ofere 150 de lei pentru fiecare donator de sange din Capitala, informeaza News.ro.

Firea a spus ca, la urmatoarea sedinta de Consiliu General al Capitalei, va propune “initiativa ca toti cei care doneaza sange sa primeasca 150 de lei in tichete de masa si posibilitatea de a participa pe baza cardului de donator la toate evenimentele educative si culturale ale Capitalei sau unde primaria este partener”. In plus, Firea a anuntat ca va pune la dispozitia Ministerului Sanatatii un teren in curtea Spitalului Filantropia pentru a se face un nou centru de transfuzii, avand in vedere ca acum acesta functioneaza intr-o cladire cu bulina rosie:

“Am primit rugamintea de la doamna director al Centrului de Transfuzii din Bucuresti de a pune la dispozitie un teren cu suprafata de aproximativ 2.000 de metri de patrati pentru a se construi un nou centru de transfuzii, pentru ca acesta functioneaza acum intr-o cladire cu bulina rosie. Anunt astazi rezolvarea si acestei situatii, iar in curtea Spitalului Filantropia, unde acum se afla o cladire in ruina, noi vom pune la dispozitie aceasta suprafata de teren Ministerului Sanatatii, in scopul realizarii noului centru de transfuzii al Capitalei”.

Firea a participat azi la lansarea campaniei “O picatura de sange poate salva o viata”, organizata de Primaria Capitalei prin Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti (ASSMB) si Centrul de Tineret al Municipiului Bucuresti. La finalul evenimentului, mai multi voluntari de la Centrul de Tineret si de la ASSMB au plecat cu un autobuz pus la dispozitie de RATB pentru a dona sange la Centrul de Transfuzie Sanguina, transmite News.ro.

Urmeaza ca joi sa doneze angajati de la RADET, iar vineri, de la RATB.

Ce primesc in prezent toti donatorii de sange din Romania

Donatorul de sange are dreptul sa primeasca, la cerere, pentru fiecare donare efectiva, urmatoarele:
- 7 tichete de masa de masa a cate 9,57 lei fiecare
- o zi libera de la locul de munca sau de la scoala/facultate
- abonament de o luna cu reducere de 50% pentru transportul in comun.

IMPORTANT: Intervalul minim intre donarile de sange este de 8 saptamani. Numarul de donari nu trebuie sa depaseasca 3 donari/an la femei si 4-5 donari/an la barbati.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 17 iulie 2018, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 17 iulie 2018. Taurii nu se pot baza pe prieteni, iar Balanțele trebuie să fie mai tolerante


paris jackson, orientare sexuală, bisexuală, fiica michael jackson Fiica lui Michael Jackson și-a făcut publică orientarea sexuală


CUM SE FACE RIMMING, RIMMING, SEX, SEX TABOO, SEXUALITATE, SEX ORAL ANUS, TROMBON RUGINIT, TRAMBITA RUGINITA, CUPLU, RELATII, FETISHURI SEXUALE, SEX INTERZIS, MASTURBARE, PORNOGRAFIE, KELLY SHIBARI, Sex tabu: Ce este rimming-ul? Ai cânta la un trombon dacă acesta ar fi ruginit?


halucinant, pradator sexual, caz clasat, sector 4, emilie, radu chiper, catalin galcea, catalin tolontan, masturbare, lift Caz halucinant în România! Scuza penibilă a unui procuror după eliberarea unui agresor sexual