Mondo News

Primar declarat mort pentru a scăpa de mai multe fapte penale. Decesul, anunțat de procurorul de caz

Luni, 07 Octombrie 2019 13:07
Scris de: Vlad Economu
Primar declarat mort pentru a scăpa de mai multe fapte penale. Decesul, anunțat de procurorul de caz

Primarul comunei Cristeşti, din județul Botoșani, Lucian Borfotină (foto), a fost declarat decedat pentru a scăpa de un dosar penal. Cu toate că este viu, procurorul care instrumentat dosarul în care era anchetat edilul, l-a declarat pe acesta mort şi a clasat dosarul, informează Antena 3.

Detaliul a fost descoperit în momentul în care femeia care i-a făcut mai multe plângeri penale s-a plâns unui judecător că ancheta penală trenează.

Editul era cercetat într-un dosar penal pentru neglijenţă în serviciu, mai multe abuzuri şi falsuri. Acesta a fost reclamat de o fostă angajată a primăriei. 

Sursa foto: Antena 3


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

bilel omrani, atacant, cfr cluj, refuz, naturalizare, nationala romaniei, algeria Planul lui Mirel Rădoi, dat peste cap! Un fotbalist străin refuză să joace pentru naționala României


antena 1, show, insula iubirii, emisiune concurs, love island Antena 1 pregătește un nou super show! Noua emisiune care vă va ține cu sufletul la gură


dan puric, gigi becali, admiratie, puscarie, acte caritate Dan Puric este fascinat de Gigi Becali: ”Este un om admirabil!”


rusia, moscova, batmobil, replica, video Rusia. Poliția din Moscova a ridicat din centrul orașului un Batmobil! Video