Mondo News

Primar declarat mort pentru a scăpa de mai multe fapte penale. Decesul, anunțat de procurorul de caz

Luni, 07 Octombrie 2019 13:07
Scris de: Vlad Economu
Primar declarat mort pentru a scăpa de mai multe fapte penale. Decesul, anunțat de procurorul de caz

Primarul comunei Cristeşti, din județul Botoșani, Lucian Borfotină (foto), a fost declarat decedat pentru a scăpa de un dosar penal. Cu toate că este viu, procurorul care instrumentat dosarul în care era anchetat edilul, l-a declarat pe acesta mort şi a clasat dosarul, informează Antena 3.

Detaliul a fost descoperit în momentul în care femeia care i-a făcut mai multe plângeri penale s-a plâns unui judecător că ancheta penală trenează.

Editul era cercetat într-un dosar penal pentru neglijenţă în serviciu, mai multe abuzuri şi falsuri. Acesta a fost reclamat de o fostă angajată a primăriei. 

Sursa foto: Antena 3


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

mario iorgulescu, acuzatii grave, sevraj, spital elias, dani vicol, accident, vali gutu, unchiul victimei, dumitru dragomir, dreptate, despagubiri, Unchiul victimei lui Mario Iorgulescu face acuzații devastatoare: „Mario era în sevraj și violent cu asistentele! Este o minciună că a fost scos de la aparate în Italia”


horoscop 21 octombrie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 21 octombrie 2019. Vărsătorii au multă treabă, iar Leii sunt discreți


mario iorgulescu, procurori, anunt, audiere, accident mortal, videoconferinta Procurorii au luat o primă decizie fermă în privința lui Mario Iorgulescu! Anunțul oamenilor legii


Per Joar Hansen, romania-norvegia, copii, sustinere, arena nationala, preliminarii, euro 2020, excludere, nationala romania Scandal monstru! Se solicită excluderea României din preliminariile pentru Euro 2020!