Mondo News

Prima stațiune pentru sex all inclusive și-a deschis porțile! Află care sunt tarifele

Miercuri, 07 Februarie 2018 10:37
Scris de: Vlad Economu
Prima stațiune pentru sex all inclusive și-a deschis porțile! Află care sunt tarifele

În Columbia a apărut prima stațiune pentru sex din lume „Good Girl Sex Resort”, care activează în formatul „all-inclusive”. Stațiunea este amplasată la 15 minute distanță de aeroportul din orașul Cali.

Oaspeților Good Girls Sex Resort li se propune transfer de la aeroport și înapoi, cazarea în camere confortabile, alimentarea, dar și serviciile de masaj, cosmetică și distracție pe noapte.

Turiștii pot alege din patru pachete de servicii, costul celui mai ieftin fiind de 599 de dolari de persoană pentru o noapte. În această sumă este inclusă și o femeie cu servicii de interpret în caz de necesitate. De asemenea, este inclusă și o cameră cu duș, aer condiționat și televizor modern.

Cel mai scump pachet costă 1599 de dolari și acesta include suplimentar, în afară de cazare și alimentare, servicii de SPA, plimbatul cu caii, cluburi de noapte, un tur cu elicopterul, dar și două escorte pentru 24 de ore.

Din momentul apariției acestui sex-resort, Columbia își confirmă statutul de „Bangkok al Americii de Sud”.

Sursa foto: indian express


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

dani mocanu, interlopi, umilinta, manelist Dani Mocanu, umilit la maximum de interlopi! Manelistul a fost dezbrăcat și obligat să…..


top 10, vedete hollywood, actrite bine platite, top forbes, scarlett johansson Cine este cea mai bine plătită actriţă de la Hollywood în 2018! Dar și cum arată Top 10


despre sex, femei sex, relatii cuplu, relatii sex, relatii sexuale, sex, sfaturi barbati, sfaturi femei, sfaturi sex, viata sexuala Faci pariu că nu știai? Chestiile acestea le sperie cu adevărat pe femei în pat


jaf, perioada comunista, autori, historia, condamnare la moarte acesta a fost cel mai mare jaf din perioada comunistă? Cine au fost autorii și ce au pățit aceștia