Mondo News

Prima reacție a lui Dan Barna, după eșecul de la alegerile prezidențiale! Pe cine va susține USR-PLUS în turul II

Luni, 11 Noiembrie 2019 12:27
Scris de: Vlad Economu
Prima reacție a lui Dan Barna, după eșecul de la alegerile prezidențiale! Pe cine va susține USR-PLUS în turul II

Prezidențiabilul Alianței USR-PLUS, Dan Barna, a avut luni prima reacție despre rezultatele alegerilor prezidențiale, el spunând că își asumă întreaga responsabilitate pentru că nu a reușit să intre în turul al doilea, alături de Klaus Iohannis.

Dan Barna susține o conferință de presă, la această oră, alături de liderul PLUS, Dacian Cioloș. ”Îmi asum întreaga responsabilitate pentru acest obiectiv pe care nu l-am atins. Respectăm această decizie a electoratului. Este fără îndoială parte din vină și asum că nu am reușit să ajung cu mesajul la mai mulți cetățeni. Este un proces din care învățăm. Vom avea o analiză elaborată. Întreaga noastră susținere merge la Klaus Iohannis!”, a spus Barna.

”Suntem în continuare pe un drum în care credem foarte mult. Sunt mulțumit pentru o campanie grozavă, am ajuns în toată România la propriu. Din păcate, bucata aceasta de Românie pe care ne-am bazat și în care am crezut este se pare mai mică decât am anticipat. Mai e foarte mult de muncă în această țară. Am crezut că suntem mai sus decât ne-a dovedit electoratul. Continuăm împreună. Sunt optimist în continuare în această alternativă care aduce suflu proaspăt și încredere în politica din România. Susținerea noastră va merge spre Klaus Iohannis. Sper să avem o discuție cu Iohannis, ca să ne asigurăm că proiectul său politic e aliniat cu obiectivele noastre”, a mai spus Dan Barna.

La rândul său, Dacian Cioloș a declarat că: ”Sunt convins că rezultatul la prezidențiale nu reflectă potențialul Alianței USR-PLUS. PNL nu va putea guverna singur și cred că nu e tot una dacă PNL face alianță cu o alianță cum e USR-PLUS sau dacă își va pune problema dacă singura forță politică cu care să se alieze e PSD!”

Sursa foto: adevarul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

franta, primar, interdictie, deces, weekend, sarbatoare, Isabelle Dugelet, La Gresle Franța. Un primar le-a interzis oamenilor să moară în zilele de sărbătoare sau în weekend!


horoscop 8 decembrie 2019, horoscop duminica, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 8 decembrie 2019. Fecioarele trebuie să evite o capcană, iar Leii vor lua măsuri înțelepte


pablo escobar, telefon mobil, lansare, smartphone, escobar fold 1, video, roberto escobar Concurență serioasă pentru Apple si Samsung! Fratele lui Pablo Escobar lansează un super telefon! Video


r kelly, aaliyah, casatorie, mita, varsta R Kelly ar fi dat mită pentru a se căsători cu minora Aaliyah! Câți ani avea atunci regretata artistă