Mondo News

Prima fotografie cu Vin Diesel în rolul lui Bloodshot! Cum arată în rolul de armă umană! Foto în articol

Miercuri, 23 Ianuarie 2019 17:55
Scris de: Vlad Economu
Prima fotografie cu Vin Diesel în rolul lui Bloodshot! Cum arată în rolul de armă umană! Foto în articol

Vin Diesel a postat pe rețelele de socializare primă imagine din viitorul său film, “Bloodshot”. Pelicula de acțiune va spune povestea unui bărbat care devine armă umană după ce este injectat cu naniți.

În urmă cu numai câteva luni, Vin Diesel le-a arătat fanilor o poză conceptuală cu personajul său din Bloodshot, captură semănând foarte tare cu eroul de benzi desenate pe care îl portretizează starul. Cu pielea palidă și un mare punct roșu pe piept, Diesel i-a întărâtat atunci pe fani, promițându-le o transformare spectaculoasă. Până la marea dezvăluire însă, el le-a promovat imaginea lui Bloodshot în varianta lui umană. Îmbrăcat în haine cu imprimeu de tip camuflaj și cu ochelari de soare la ochi, nu a etalat un aspect cu mult diferit de cel din “Fast & Furious”.

Citește și: FILMUL CU SUPER-ROI CARE POATE BATE RECORDUL DE ÎNCASĂRI AL LUI AQUAMAN! VEZI VIDEO ÎN ARTICOL

Aceasta fiind prima poză din “Bloodshot”, nu este de mirare însă că actorul vrea să prelungească suspansul și să păstreze ce e mai bun pentru data apropiată lansării oficiale a filmului. “Ray Garrison este un personaj-cheie în Universul Comic Valiant… Și pentru mine personal, e unul din personajele complexe pe care am fost suficient de norocos să-l joc. Sper să mă ridic la nivelul așteptărilor”, a scris Vin Diesel, conștient că are o mare responsabilitate pe umeri.

bloodshot-vin-diesel-first-look

Vin este Ray Garrison în filmul Bloodshot. Ray este un soldat care moare și este înviat de contractorul de arme Rising Spirit Technologies prin utilizarea nanotehnologiei. Suferind de pierderea totală a memoriei, dar cu o serie de abilități uimitoare, el se străduiește să se reconecteze cu sinele său de dinainte de a deveni o armă. Personajul este capabil să modifice și să comunice cu calculatoarele într-un mod deosebit, în care oamenii obișnuiți nu o pot face. În seria de benzi desenate, Garrison vrea să se răzbune pe cei care i-au dat aceste super-puteri și să afle mai multe despre trecutul său.

“Bloodshot”, un personaj preluat din benzile desenate Valiant

Filmul “Bloodshot” a încheiat procesul de producție, însă nu se știu prea multe informații despre proiect – nu a fost lansat un sinopsis oficial, așa că nici măcar jurnaliștii de specialitate nu pot spune în ce direcție va merge intriga.

Lung-metrajul de acțiune va avea lansarea în 2020, pe 21 februarie, iar alături de Vin, din distribuție mai fac parte Guy Pearce, Eiza Gonzalez, Toby Kebbell, Sam Heughan, Lamorne Morris și Talulah Riley. Lung metrajul regizat de Dave Wilson după scenariul lui Eric Heisserer va fi realizat în stilul lui “Deadpool” și “Logan”, iar filmările au avut loc în Africa de Sud, Praga și Budapesta, semn că peisajele vor fi cel puțin interesante. Inițial, Jared Leto a fost propus pentru a juca personajul – un bărbat ucis care renaște cu abilitați de regenerare și metamorfozare. Dar, în cele din urmă, Diesel a preluat rolul după ce Sony a decis să producă această adaptare.

Sursa traducere: filmnow.ro


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

facebook, parole stocate, servere interne, scandal Facebook recunoaște! A stocat sute de milioane de parole fără să le cripteze, pe servere interne


will-smith-abstinenta-alcool Motivul pentru care Will Smith nu a băut alcool timp de zece ani


catalin scarlatescu, relatie, chef, sarut, cantareata, maria andria, Cătălin Scărlătescu, surprins sărutându-se cu o cântăreață! Cine este blonda care l-a prins în mreje pe chef


horoscop 23 martie 2019, horoscop sambata, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 23 martie 2019. Vărsătorii vor să-și întemeieze o familie, iar Peștii nu trebuie să creadă tot ce aud