Mondo News

Popularitatea lui Klaus Iohannis este în picaj: Pas cu pas v-ați vândut penalilor!

Joi, 18 Ianuarie 2018 14:35
Scris de: Vlad Economu
Popularitatea lui Klaus Iohannis este în picaj: Pas cu pas v-ați vândut penalilor!

Popularitatea șefului statului este în picaj. Președintele Klaus Iohannis este contestat în mediul on-line, după decizia de a o desemna pe Viorica Dăncilă în funcția de premier. Peste 3.300 de oameni și-au restras like-ul de pe pagina de Facebook a președintelui, informează mediafax.ro.

În momentul desemnării Vioricăi Dăncilă, președintele avea 1.815.189 de like-uri la pagina sa. Au început să curgă apoi mesajele negative și să fie retrase like-urile, ajungând, joi la prânz, la 1.811.860. Procentual, vorbim de o pierdere minoră, însă poate fi începutul unui trend.

“Domnule președinte, ai dezamăgit multă lume cu această decizie, păcat că nu a fost Băsescu, că-i liniștea el pe cei de la PSD. Nu știu ce calcule ați făcut, dar ați pierdut multe voturi pentru al doilea mandat, trebuia să respingeți această propunere, să vină cu altă propunere, așa va vedea lumea că vă bateți cu ei, așa ați lăsat poporul pe mâna șmecherilor”, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a șefului statului.

O altă persoană îi transmite lui Klaus Iohannis că nu va mai avea votul și like-ul său, decât atunci când va demonstra că este președintele țării. “Când veți demonstra că sunteți președintele meu și al țării veți mai avea LIKE-ul și votul meu. Până atunci rămâneți cu PSDracnea și Dancila care fac praf România”, potrivit mesajului.

O femeie i-a amintit președintelui că a stat opt ore în frig și ploaie că să-l voteze: “Am stat 8 ore în ploaie și frig că să vă votez. Constituția o aveți de partea d-voastră, prefer alegeri anticipate decât un alt premier al infractorilor. Mulți suntem departe de țară și suntem foarte îngrijorați de soarta țării. Nu ne dezamăgiți!”

O altă persoană caracterizează decizia lui Iohannis drept o bătaie de joc la adresa poporului: “Am decis să dau PSD încă o șansă… Și poporului când îi dați o șansă??? Vă bateți joc de el. Chiar credeți că așa va mai asigurați un mandat? Până când să mai îndurăm circul asta? N-ați făcut nimic bun pentru țară asta; sunteți degeaba”.

“Pas cu pas v-ați vândut penalilor! Fiul meu e cel mai dezamăgit, la 18 ani v-a dat primul vot și azi i-ați demonstrat că l-ați trădat!”, potrivit unui alt mesaj primit de Iohannis.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, miercuri seară, că mai dă o șansă PSD și o nominalizează pe Viorica Dăncilă pentru postul de premier, decizie care a stârnit critici din partea Opoziției.

Sursă foto: presidency


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 18 februarie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 18 februarie 2019. Peștii au chef de muncă, iar Vărsătorii se ocupă de relațiile parteneriale


sandel serbu, politia britanica, video, ilford, roman ucis, interlop roman, Poliția britanică a publicat filmarea momentului în care interlopul Săndel Șerbu a fost omorât! Video


jurnalisti britanici, the sun, bucuresti, articol, imagine pozitivă Doi jurnaliști de la The Sun realizează un portret extrem de măgulitor al Bucureștiului


ida heinrich, cantareata opera, deces, cancer, goenlanda Prima cântăreaţă de operă din Groenlanda a murit la numai 39 de ani