Mondo News

Polițistă lovită și târâtă de păr, într-un club din Alba Iulia! Video

Joi, 21 Noiembrie 2019 14:38
Scris de: Vlad Economu
Polițistă lovită și târâtă de păr, într-un club din Alba Iulia! Video
O polițistă aflată în timpul liber a fost lovită și târâtă de păr pentru a fi scoasă dintr-un club din Alba Iulia, imaginile fiind surprinse de camerele de supraveghere ale localului. Potrivit Poliției, bărbatul este cercetat în cel puțin trei dosare penale pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii publice, majoritatea faptelor fiind comise în localuri publice.
 
Scandalul a fost surprins de camerele de supraveghere ale clubului, iar în imagini se vede cum în holul de la intrarea din club începe o discuție între o femeie și un bărbat.
 
Femeia încearcă de mai multe ori să-i ia bărbatului șapca de pe cap și apoi încearcă să-l lovească cu piciorul. În replică, bărbatul o lovește pe femeie peste față. Din imagini pare că cearta a continuat, chiar dacă femeia a fost îndepărtată de către o altă tânără. La un moment dat, bărbatul vine spre ea, o apucă de păr și o scoate din club.
 

Potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax, femeia este angajată a MAI și se afla în club în timpul liber. Polițiștii l-au reținut pe bărbat a doua zi, iar ulterior a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. Agresorul este recidivist, fiind cercetat în cel puțin trei dosare penale.
 
 
“Bărbatul mai este cercetat în cel puțin trei dosare penale pentru fapte de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii publice, majoritatea comise în localuri publice. De asemenea este trimis în judecată pentru conducere sub influența alcoolului. Unele dintre fapte au fost săvârșite în stare de recidivă postcondamnatorie, respectiv în termenul de supraveghere. Are numeroase antecedente penale”, a declarat Luminița Prodan, purtătorul de cuvânt al IPJ Alba.
 
Sursa foto: captura video

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

mos nicolae, obiceiuri, traditii, sfantul nicolae, nicolae de myra Moș Nicolae. Obiceiuri și tradiții. Cine a fost Sfântul Nicolae


jjames bond, no time to die, trailer, video, No time to die. Primul trailer pentru viitoarea peliculă James Bond! Video


brad de craciun, marbella, cel mai scump brad, Debbie Wingham, paza permanenta Cel mai scump brad de Crăciun din lume! Are pază asigurată permanent! Foto în articol


spioni rusi, alpi, franta, baza operatiuni, agenti gru, asasinate la comanda, le monde Franța, baza agenților ruși specializați în asasinate la comandă în Europa