Mondo News

Pitești. O turistă și-a găsit sfârșitul într-o cameră de hotel

Luni, 15 Aprilie 2019 11:33
Scris de: Vlad Economu
Pitești. O turistă și-a găsit sfârșitul într-o cameră de hotel

O femeie din Sibiu a venit să viziteze Piteştiul şi aici şi-a găsit sfârşitul. Femeia a murit într-o cameră la Hotel Muntenia, acolo unde era cazată cu o parte din familia sa.

Aceştia au solicitat ambulanţa în momentul în care au observat că femeia se simte din ce în ce mai rău. Din cercetările asupra istoricului medical, s-a stabilit că femeia de 55 de ani, suferea de afecţiuni cardiace şi o criză pe acest fond i-a adus moartea, scrie Ziarul Argeșul.

Sursa foto: adevarul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

turism, transilvania, presa internationala, colt de rai, superlative, conde nast traveller Transilvania face senzație în presa internațională: Colț de rai, învăluit în frumuseți superlative!


miopie, vedere, oameni, ochelari, aristotel, evul mediu, stiinta, Cum se descurcau oamenii cu probleme de vedere înaintea inventării ochelarilor?


horoscop 22 aprilie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 22 aprilie 2019. Vărsătorii au mici conflicte cu șefii, iar Gemenii au multe de făcut


submarin atomic, belgorod, vladimir putin, rusia, lansare, Submarinul sinistru al lui Vladimir Putin. Ar putea șterge un oraș întreg de pe fața pământului! Video