Mondo News

PERICOL de ACCIDENTE la fostul CINEMA GIULESTI! PRIMARIA SECTORULUI 6 IGNORA PROBLEMA

Sambata, 05 August 2017 14:03
Scris de: Vlad Economu
PERICOL de ACCIDENTE la fostul CINEMA GIULESTI! PRIMARIA SECTORULUI 6 IGNORA PROBLEMA

Cornel Pieptea, liderul PNL Sector 6, trage un semnal de alarma referitor la starea deplorabila in care a ajuns sediul fostului cinematograf Giulesti si sanctioneaza atitudinea nepasatoare a Primariei Sectorului 6 fata de aceasta situatie.

„Cladirea fostului cinematograf Giulesti este un real pericol pentru oricine se aventureaza in interior. Este un spatiu dezolant si insalubru. Peretii interiori stau sa cada, plafonul este deja probusit, iar gropile din plansee sunt la tot pasul.

In conditiile actuale, este doar o chestiune de timp pana cand in acest spatiu ar putea avea loc un accident periculos, chiar tragic, daca ar fi sa ne gandim ca multi dintre copiii si tinerii din zona sunt atrasi de astfel de cladiri abandonate.

Desi la cativa zeci de metri de cladire exista o cabina aparent de paza, prin pozitionarea sa, nu pot fi supravegheate toate intrarile.

Asadar, inca un an de nepasare pesedista a trecut peste Cinematograful Giulesti, un an in care comunitatea sectorului 6 a fost privata de un spatiu cultural modern si necesar.

Este binecunoscut faptul ca acest sector este poate cel mai sarac din Bucuresti sub aspectul punctelor culturale de interes. 

In aceste conditii, este de neinteles refuzul primarului sectorului 6 de a reda vietii culturale Cinematograful Giulesti.

Daca ar fi sa judecam dupa insusi motto-ul declarat public al domnului Mutu, sta in puterea noastra sa schimbam lucrurile in Sectorul 6, putem trage concluzia ca nu isi doreste un obiectiv cultural in sector sau poate ca are alte planuri cu spatiul generos al fostului cinematograf.

Fostul cinematograf este situat in Calea Giulesti nr. 56A si are o suprafata totala de 1355 mp.

Dupa indelungi eforturi ale societatii civile locale si ale administratiei locale de la acea vreme, in data de 26 noiembrie 2015, Consiliului General al Municipiului Bucuresti a votat trecerea cinematografelor Giulesti si Favorit in administrarea Consiliului Local al Sectorului 6.

In prag de celebrare a centenarului Marii Uniri, unul dintre cele mai mari evenimente cultural-istorice nationale, vreau sa ii amintesc domnului primar Gabriel Mutu ca targurile de martisoare si concertele folclorice de Craciun nu sunt sigurele forme de exprimare culturala.

Ii solicit domnului primar sa demareze de urgenta procedurile de securizare, consolidare si modernizare ale cinematografului Giulesti”, se arata in comunicatul de presa al PNL Sector 6.

Sursa foto: ADEVARUL


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 16 decembrie 2017, horoscop sambata, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 16 decembrie 2017. Relații tensionate, treburi casnice și o legătură cu străinătatea


forbes, michael jordan, cei mai bine plătiți sportivi, clasament Clasamentul celor mai bine plătiți sportivi din toate timpurile realizat de revista Forbes


ginecolog Ginecologii dau din casă! Răspunsurile super amuzante, ale unor paciente, despre sex


maria ciobanu, ion dolanescu, poveste de dragoste, Maria Ciobanu a dezvăluit cum a reușit să o cucerească Ion Dolănescu