Mondo News

Pensia specială lunară a lui Gabriel Oprea crește în progresie geometrică! Suma este uriașă

Miercuri, 07 Februarie 2018 10:27
Scris de: Vlad Economu
Pensia specială lunară a lui Gabriel Oprea crește în progresie geometrică! Suma este uriașă

Pensionarul Gabriel Oprea are o pensie babană. Fostului ministru i-a crescut pensia de zece ori într-un singur an, anunță Bugetul.ro. Acesta încasează, lunar, o sumă impresionantă de la Casa de Pensii a Ministerului Apărării Naționale (MApN).

Conform ultimei declarații de avere din 2016, verificată de sursa citată, fostul vicepremier a încasat 73.140 de lei doar de la Casa de Pensii a MApN. Asta înseamnă că Gabriel Oprea ia, lunar, 6.095 de lei.

Acest lucru pare, totuși, inexplicabil, dacă ne uităm pe declarația de avere a lui Oprea de pe vremea când era șef la MAI, adică din anul 2015. Acesta a primit, la acea vreme, o pensie anuală de 7.349 de lei, circa 612 lei pe lună.

Practic, într-un an, pensia specială lunară a lui Gabriel Oprea a sărit de la 612 lei la 6.095 de lei, asta dacă nu există vreo greșeală în declarațiile de avere ale fostului vicepremier.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

nostradamus, profetii, cutremure, razboi mondial, anul 2018 Profețiile teribile făcute de Nostradamus pentru anul 2018


smiley, joc dublu, gina pistol, ana baniciu, relatie, fundulet, fost iepuras playboy Smiley a jucat la dublu! Artistul a pendulat între Gina Pistol și celebra “Funduleț”


cristina neagu, salariu urias, csm bucuresti, bani publici, 265.000 euro, gabriela firea, Cristina Neagu are un salariu uriaș! Vedeta de la CSM câștigă mai bine decât vedetele FCSB


horoscop 21 februarie 2018, horoscop miercuri, horoscop zilnic, horoscop azi Horoscop 21 februarie 2018. Forfotă la serviciu, surprize, cheltuieli și ceva probleme de sănătate