Mondo News

Aurelian Pavelescu dezminte faptul că PNȚ-CD a cerut blocarea Facebook în România

Luni, 27 Mai 2019 10:45
Scris de: Vlad Economu
Aurelian Pavelescu dezminte faptul că PNȚ-CD a cerut blocarea Facebook în România

Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat (PNȚ-CD), a postat pe contul de Facebook al partidului, un protest împotriva rețelei de socializare, motivând faptul că „aceste alegeri au fost prejudiciate de rețeaua de socializare Facebook” și că „mai mulți țărăniști au fost blocați pentru că au dat share unor mesaje politice ale lui Aurelian Pavelescu.

Update: Aurelian Pavelescu dezminte informația potrivit căreia ar fi cerut blocarea Facebook în România. ”FAKE NEWS! Este voba despre o pagina falsă, nu am cerut niciodată așa ceva! Ce jurnaliști sunt aceștia, care nu verifică sursele? PNȚCD a devenit ținta atacurilor mizerabile, fără scrupule! Mă întreb dacă această dezmințire va fi preluată de cineva, probabil nu!”, a scris Aurelian Pavelescu, pe Facebook.

Știre inițială

De asemenea, Partidul Țărănesc solicită realizarea unei comisii parlamentare de anchetă. Dacă acest lucru se va întâmpla, Mark Zuckenberg ar putea veni în România pentru a da explicații.

„Protest împotriva Facebook. Aceste alegeri au fost prejudiciate de rețeaua de socializare Facebook. Așa cum Paul Hitter a declarat în urmă cu câteva minute pe Antena 3, că este blocat de Facebook înainte de evenimente importante, tot așa mai mulți țărăniști au fost blocați pentru că au dat share unor mesaje politice ale lui Aurelian Pavelescu.

În tot acest timp Facebook tolerează limbajul vulgar și îndemnurile la violență ale reprezentanților altor partide. Solicităm guvernului Dancilă să ia măsuri pentru blocarea accesului la Facebook în România iar parlamentului să facă o comisie de anchetă. Zuckerberg să vină în România să dea explicații. Facebook câștigă mulți bani de pe urma utilizatorilor români, dar nu acordă nici o atenție pieței din România. Considerăm acest comportament al companiei în cauză că fiind inacceptabil”, se arată în postarea partidului pe pagina de Facebook.

Sursa foto:


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 27 iunie 2019, horoscop joi, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 27 iunie 2019. Berbecii sunt criticați, iar Capricornii muncesc degeaba


tom hardy, tom hardy filme, sas rogue heroes, serial tv, rol, blair mayne Unde a dispărut Tom Hardy? Motivul pentru care fanii nu mai știu nimic despre superstarul britanic


euro u21, mesaj, simona halep, semifinala, romania-germania EURO U21. Simona Halep le-a transmis tricolorilor un mesaj înaintea semifinalei cu Germania


pamela anderson, adil rami, despartire, umilinta, viata dubla, Pamela Anderson, umilită de iubitul fotbalist: Este un monstru!