Mondo News

Pablo Escobar, celebrul traficant de droguri, omagiat! Muzeu dedicat acestuia, redeschis în Columbia

Vineri, 09 Noiembrie 2018 15:20
Scris de: Vlad Economu
Pablo Escobar, celebrul traficant de droguri, omagiat! Muzeu dedicat acestuia, redeschis în Columbia

Un muzeu controversat, dedicat celebrului traficant de droguri columbian Pablo Escobar, s-a redeschis vineri în oraşul Medellin, potrivit presei locale, citată de agenția DPA.

Muzeul, care are sediul în fosta locuinţă a lui Pablo Escobar, a fost închis la 20 septembrie, din cauza lipsei autorizaţiilor necesare. “Astăzi s-a deschis, am îndeplinit toate condiţiile legale, tot ceea ce au cerut”, a spus fratele lui Pablo Escobar, Roberto Escobar, administratorul muzeului. “Avem mai multe documente decât ne-au solicitat”, a spus Roberto Escobar, potrivit Blu Radio.

Citește și: CE S-A ÎNTÂMPLAT CU AVEREA DE 40 DE MILIARDE DE DOLARI A LUI PABLO ESCOBAR! FIUL SĂU A RUPT TĂCEREA

Muzeul expune mobila lui Pablo Escobar, obiecte personale care au aparţinut traficantului şi automobile, unul dintre acestea având urme de gloanţe. Cei care au încurajat deschiderea muzeului spun că acesta documentează o perioadă istorică, în timp ce criticii îl acuză de glorificarea moştenirii unuia dintre cei mai mari infractori din istorie.

Conducător al cartelului de droguri din Medellin, Pablo Escobar a câştigat miliarde de dolari de pe urma traficului. Regele drogurilor, responsabil pentru circa 6.000 de crime, a fost ucis de forţele de ordine în 1993. În timp ce agenţiile de turism îi duc pe turişti să viziteze locurile asociate cu celebrul traficant, municipalitatea încearcă să se disocieze de imaginea acestuia.

Sursa foto: BBC


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 20 noiembrie 2018, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 20 noiembrie 2018. Peștii sunt epuizați, iar Balanțele sunt copleșite de o emoție incontrolabilă


roman, zbor bucurie, video, tamisa, anglia, londra Anglia. Un român din Londra s-a aruncat în Tamisa. Video cu “zborul de bucurie”


Tete D 'Arlequin, tablou picasso, tulcea, ingropat, diicot, politia romana, pont anonim Tulcea. Tabloul găsit îngropat lângă un copac, despre care s-a crezut că este pictat de Picasso, este un fals


samuel little, criminal in serie, sua, istoria sua, condamnare Cel mai mare criminal în serie din istoria SUA, descoperit “din greșeală” după 40 de ani! Câți oameni a ucis