Mondo News

O nouă înșelătorie circulă pe internet. Femeile din România trebuie să aibă mare grijă

Luni, 15 Aprilie 2019 11:52
Scris de: Vlad Economu
O nouă înșelătorie circulă pe internet. Femeile din România trebuie să aibă mare grijă

O nouă înșelătorie circulă pe internet, în rândul femeilor din România. Mai multe doamne și domnițoare au fost sunate de reprezentanți falși ai companiei Pandora, care le-au înștiințat pe acestea că au câștigat un premiu și trebuie să plătească transportul.

Totul este o minciună. Echipa Pandora a explicat situația printr-un mesaj transmis pe contul oficial de Facebook.

”ATENȚIE! Dragile noastre, ni s-a adus la cunoștință faptul că unele dintre voi ați fost sunate de așa-ziși „reprezentanți Pandora”, care pretind că ați câștigat premii și că trebuie să plătiți pentru transportul acelor premii. Nu e nimic adevărat!!! Singurele concursuri sau oportunități de câștigare a unor premii sunt cele organizate pe această pagină de Facebook, generate oficial de Pandora, iar numele voastre apar mereu public, în comentariu la postarea inițială despre concurs.

Pandora nu vă va cere niciodată să plătiți pentru livrarea premiului câștigat și vă vom contacta, mai întâi, pe Facebook, nu la telefon. Nu putem obține telefonul vostru decât dacă ni-l furnizați în prealabil. Vă rugăm să fiți vigilente și evitați să intrați în capcana acestor infractori. Înainte să plătiți orice sumă de bani pe motivul câștigării unui premiu Pandora, scrieți-ne un mesaj privat, iar noi vă vom răspunde la întrebări în cel mai scurt timp. Mulțumim! Echipa Pandora”, a fost mesajul transmis de reprezentanții companiei.

Sursa foto: facebook / pandora


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

turism, transilvania, presa internationala, colt de rai, superlative, conde nast traveller Transilvania face senzație în presa internațională: Colț de rai, învăluit în frumuseți superlative!


miopie, vedere, oameni, ochelari, aristotel, evul mediu, stiinta, Cum se descurcau oamenii cu probleme de vedere înaintea inventării ochelarilor?


horoscop 22 aprilie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 22 aprilie 2019. Vărsătorii au mici conflicte cu șefii, iar Gemenii au multe de făcut


submarin atomic, belgorod, vladimir putin, rusia, lansare, Submarinul sinistru al lui Vladimir Putin. Ar putea șterge un oraș întreg de pe fața pământului! Video