Mondo News

O femeie a ieșit în fustă scurtă la -40 de grade! Ce s-a întâmplat cu picioarele ei! Foto în articol

, 28 Ianuarie 2018 11:16
Scris de: Vlad Economu
O femeie a ieșit în fustă scurtă la -40 de grade! Ce s-a întâmplat cu picioarele ei! Foto în articol

O femeie a ajuns de urgență la spital după ce a ieșit afară în fustă scurtă, la -40C! Tânăra studentă a ieșit în fustă scurtă la -40C, în orașul Astana, capitala Kazakhstanului.

Conform Metro, afară erau -40 grade Celsius și ea avea o fustă scurtă. Coapsele ei nu au fost acoperite decât de un dres subțire. A ajuns în scurt timp la camera de garda a spitalului cu degerături. Medicii au fost șocați când au văzut-o, apoi au început să îi facă poze. Imaginile au fost postate în mediul online ca un avertisment. În asemenea condiții vitrege, oamenii trebuie să se protejeze excesiv. Pozele studentei s-au viralizat imediat și oamenii au rămas șocați.

Coapsele ei sunt acoperite de pete mari vineții. Pielea ei a degerat la -40C. Femeia studiază Dreptul la Universitatea din Astana. Aceasta susține că a ieșit afară în fustă scurtă doar pentru o plimbare. Conducerea spitalului a emis un comunicat de presă legat de cazul ei.

picioare-degerate-la-minus-40-de-grade

Aceștia susțin că fata a ajuns cu degerături de gradul I și II. A primit îngrijiri medicale de urgență la chirurgie. Aceasta a fost trimisă acasă și nu ,ai este în pericol, dar trebuie să facă vizite periodice la spital pentru a i se schimba bandajele.

„Slavă Domnului că este vie. Aproape a absolvit facultatea, trebuia să evalueze riscul la care s-a supus când s-a îmbrăcat, dimineață. Pe o astfel de vreme, oamenii trebuie să aibă mai multă grijă de ei”, susține medicul Netizen Zhanbolat Mamyshev.

Sursă traducere: ciao.ro


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

nostradamus, profetii, cutremure, razboi mondial, anul 2018 Profețiile teribile făcute de Nostradamus pentru anul 2018


smiley, joc dublu, gina pistol, ana baniciu, relatie, fundulet, fost iepuras playboy Smiley a jucat la dublu! Artistul a pendulat între Gina Pistol și celebra “Funduleț”


cristina neagu, salariu urias, csm bucuresti, bani publici, 265.000 euro, gabriela firea, Cristina Neagu are un salariu uriaș! Vedeta de la CSM câștigă mai bine decât vedetele FCSB


horoscop 21 februarie 2018, horoscop miercuri, horoscop zilnic, horoscop azi Horoscop 21 februarie 2018. Forfotă la serviciu, surprize, cheltuieli și ceva probleme de sănătate