Mondo News

O delegatie a Patriarhiei a adus, cu un avion special, Lumina Sfanta de la Ierusalim

Sambata, 30 Aprilie 2016 18:53
Scris de: Vlad Economu
O delegatie a Patriarhiei a adus, cu un avion special, Lumina Sfanta de la Ierusalim
Cu binecuvantarea Patriarhului Daniel, in seara zilei de sambata, o delegatie condusa de Preasfintitul Parinte Timotei Prahoveanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Bucurestilor, va aduce Lumina Sfanta de la biserica Sfantului Mormant din Ierusalim cu un avion special, inchiriat de Patriarhie, informeaza Biroul de presa al Patriarhiei.
 
UPDATE: In urma cu cateva momente aeronava inchiriata de Patriarhie a revenit in tara cu Lumina Sfanta. Lumina Sfanta de la Ierusalim va fi dusa in Transilvania si Banat cu doua avioane de mici dimensiuni – la Satu Mare (cu escala la Sibiu si Cluj-Napoca) si la Timisoara. Un alt avion va duce Lumina Sfanta la Bacau si Suceava, pentru Moldova si Bucovina.

Lumina Sfanta va fi oferita la slujba de Inviere (orele 24.00) de Preafericitul Daniel clerului si credinciosilor prezenti la Catedrala patriarhala.  

Protoieriile din Arhiepiscopia Bucurestilor si alte eparhii ale Patriarhiei Romane din sudul tarii sunt invitate sa trimita delegati la Aeroportul international Henri Coanda (salonul oficial) in seara zilei de 30 aprilie 2016, la orele 18.30, pentru a primi Lumina Sfanta de la Ierusalim.  

De la Aeroportul International Henri Coanda, Lumina Sfanta de la Ierusalim va fi dusa in Transilvania si Banat cu doua avioane de mici dimensiuni la Satu-Mare (cu escala la Sibiu si Cluj-Napoca) si Timisoara pentru clerul si credinciosii ortodocsi, iar un alt avion va duce Lumina Sfanta la Bacau si Suceava, pentru Moldova si Bucovina.

 
Sursa foto: realitatea

 

 

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

australia, video, rechin, specie noua, rechin care merge, Australia. A fost descoperită o nouă specie de rechin, care merge pe sub apă! Video


iphone, apple, model nou, low cost, accesibil Apple ar putea lansa un nou iPhone! Modelul va fi accesibil pentru orice buzunar


costel corduneanu, amenintare, abi talent, alex velea, mesaj, interlop Unul dintre cei mai temuți interlopi îl pune la punct pe Abi Talent: „Tu, un gunoi…”


pro tv, andi moisescu, pe bune, mihai bobonete, inlocuire Mutare șoc la PRO TV! Andi Moisescu, înlocuit oficial. Ce prezentator îi ia locul