Mondo News

O delegatie a Patriarhiei a adus, cu un avion special, Lumina Sfanta de la Ierusalim

Sambata, 30 Aprilie 2016 18:53
Scris de: Vlad Economu
O delegatie a Patriarhiei a adus, cu un avion special, Lumina Sfanta de la Ierusalim
Cu binecuvantarea Patriarhului Daniel, in seara zilei de sambata, o delegatie condusa de Preasfintitul Parinte Timotei Prahoveanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Bucurestilor, va aduce Lumina Sfanta de la biserica Sfantului Mormant din Ierusalim cu un avion special, inchiriat de Patriarhie, informeaza Biroul de presa al Patriarhiei.
 
UPDATE: In urma cu cateva momente aeronava inchiriata de Patriarhie a revenit in tara cu Lumina Sfanta. Lumina Sfanta de la Ierusalim va fi dusa in Transilvania si Banat cu doua avioane de mici dimensiuni – la Satu Mare (cu escala la Sibiu si Cluj-Napoca) si la Timisoara. Un alt avion va duce Lumina Sfanta la Bacau si Suceava, pentru Moldova si Bucovina.

Lumina Sfanta va fi oferita la slujba de Inviere (orele 24.00) de Preafericitul Daniel clerului si credinciosilor prezenti la Catedrala patriarhala.  

Protoieriile din Arhiepiscopia Bucurestilor si alte eparhii ale Patriarhiei Romane din sudul tarii sunt invitate sa trimita delegati la Aeroportul international Henri Coanda (salonul oficial) in seara zilei de 30 aprilie 2016, la orele 18.30, pentru a primi Lumina Sfanta de la Ierusalim.  

De la Aeroportul International Henri Coanda, Lumina Sfanta de la Ierusalim va fi dusa in Transilvania si Banat cu doua avioane de mici dimensiuni la Satu-Mare (cu escala la Sibiu si Cluj-Napoca) si Timisoara pentru clerul si credinciosii ortodocsi, iar un alt avion va duce Lumina Sfanta la Bacau si Suceava, pentru Moldova si Bucovina.

 
Sursa foto: realitatea

 

 

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

nasa, asteroid, terra, amenintare, anunt NASA: Asteroid ‘potențial periculos’, de mărimea unui bloc cu 200 de etaje, va trece pe lângă Terra


raluca arvat, protv, despartire, motiv, dezvaluire, stirile sportive Raluca Arvat a dezvăluit motivul real pentru care a plecat, după 20 de ani, de la PRO Tv


victor piturca, csu craiova, manager general, titlu, declaratii Victor Pițurcă, noul manager al echipei de fotbal CS Universitatea Craiova


bucuresti, trafic minore, licee top, alexandru cumpanasu București. Trafic de minore în licee de top din Capitală