Mondo News

O companie aeriană japoneză confirmă acceptarea Bitcoin ca modalitate de plată

Miercuri, 07 Februarie 2018 12:15
Scris de: Vlad Economu
O companie aeriană japoneză confirmă acceptarea Bitcoin ca modalitate de plată

Peach Aviation, o companie aeriană low-cost din Japonia, a confirmat că planul de a permite Bitcoin (BTC) ca modalitate plată este amânat nu anulat.

Peach Aviation anunțase inițial, în mai 2017, că clienții vor putea utiliza Bitcoin ca metodă de plată până la sfârșitul anului. Cu toate acestea, în decembrie 2017, planul a fost amânat până în martie 2018.

Compania aeriană a colaborat cu BITpoint Japonia pentru noul sistem de plăți BTC, precum și pentru planurile de deschidere a bancomatelor Bitcoin în aeroporturile din Japonia. Japonia a recunoscut Bitcoin drept o metodă legală de plată începând din aprilie 2017.

Compania japoneză de radiodifuziune NHK World publicase săptămâna trecută un articol în care oficialii Peach Aviation ar fi pus la îndoială fiabilitatea crypto monedelor după lovitura primită de Coincheck care a fost păgubită cu 534 milioane dolari în NEM.

Citește și: CUM SĂ CUMPERI MONEDE DIGITALE SAU CRYPTO MONEDE DE TIPUL IOTA, RIPPLE, STELLAR LUMENS, ETHEREUM SAU BITCOIN

Ca răspuns la articolul NHK, Peach Aviation a negat o astfel de anulare pe site-ul lor web, precizând: ”Azi s-au făcut niște rapoarte privind retragerea planului companiei noastre de a permite achiziționarea biletelor de avion cu Bitcoins; cu toate acestea, acest lucru nu a fost anunțat de compania noastră și nu este adevărat. În prezent, ne pregătim intens în scopul introducerii plăților cu crypto monede “.

Peach Aviation nu este prima companie aeriană care acceptă Bitcoin ca plată pentru zboruri. În iulie 2017, AirBaltic a adăugat opțiunea de a achiziționa zboruri cu BTC. Singapore Airlines a anunțat, luni 5 februarie, lansarea unei aplicații bazate pe Blockchain în august 2018.


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 23 iulie 2018, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 23 iulie 2018. Taurii au parte de discuții aprinse, iar Balanțele au diferite cheltuieli


printul george, aniversare, cinci ani, casa regala, marea britanie Prințul George a împlinit azi cinci ani. Fotografia publicată de familia regală britanică


tanara violata, haryana, india, pensiune, drogata, 40 de barbati Șocant! Drogată și violată de 40 bărbați timp de 4 zile într-o pensiune!


tara leigh calico, mister nedezlegat, disparitie, new mexico, fotografie Povestea înfiorătoare din spatele acestei fotografii. Misterul, nedezlegat de 29 de ani!