Mondo News

Naționala României: Salarii extrem de generoase pentru selecționerul Contra și staff-ul său

Joi, 12 Aprilie 2018 15:06
Scris de: Vlad Economu
Naționala României: Salarii extrem de generoase pentru selecționerul Contra și staff-ul său

Cotidianul Gazeta Sporturilor dezvăluie salariile încasate de staff-ul naționalei României, iar suma primită de preparatorul Reyes de la FRF e de-a dreptul impresionantă.

Preparatorul fizic al naționalei României, spaniolul Javi Reyes, câștigă mai bine decât antrenorii de la FCSB, Dinamo sau CSU Craiova! 200.000 de euro pe an primește Javi Reyes de la Federația Română de Fotbal, aproape dublu decât încasează Nicolae Dică pentru muncă depusă la FCSB!

În ceea ce-l privește pe selecționerul Cosmin Contra, salariul acestuia ar fi de 390.000 de euro pe an. Secunzii Adrian Mihalcea și Jerry Gane apar și ei în contabilitatea federală, iar cifrele indică în cazul amândurora un salariu anual de 90.000 de euro, potrivit sursei citate.

Antrenorul cu portarii, Leontin Toader, ajunge la 22.000 de euro pe an. Situația lui e însă specială: lucrează cu contract part-time, doar pe durata acțiunilor lotului reprezentativ. Cosmin Contra și staff-ul sau au ajuns la naționala României în luna septembrie a anului trecut.

Sursă foto: frf


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

ofiter spp, palatul cotroceni, ipoteza, bantuit Un ofițer SPP face o mărturie halucinantă: Palatul Cotroceni este bântuit!


horoscop 18 septembrie 2018, horoscop marți, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 18 septembrie 2018. Taurii sunt impasibili la orice, iar Leii nu trebuie să ia totul atât de personal


gina pistol, antena 1, inlocuire, motiv, asia express, liviu varciu, catalin stefanescu De ce a fost dată afară Gina Pistol de la Antena 1. Cine o va înlocui la Asia Express


beatles, destrabalare, masturbare, paul mccartney, john lennon, orgii Paul McCartney dă cărțile pe față. Cum se destrăbălau membrii trupei Beatles când nu îi vedea nimeni!