Mondo News

Miodrag Belodedici, despre războiul CSA Steaua – FCSB: „Unde sunt generalii care au fugit cu buzunarele pline și i-au dat Steaua lui Gigi Becali? Îi durea în fund!”

Marti, 11 Iunie 2019 21:23
Scris de: Vlad Economu
Miodrag Belodedici, despre războiul CSA Steaua – FCSB: „Unde sunt generalii care au fugit cu buzunarele pline și i-au dat Steaua lui Gigi Becali? Îi durea în fund!”

Fostul mare internațional Miodrag Belodedici (55 de ani) a vorbit despre situația actuală a proiectului CSA Steaua și despre interesele care au fost la momentul din 2003, când secția de fotbal a trecut de la Armată la Gigi Becali.

„L-au adus pe Gigi și i-au dat echipa pur și simplu. Nici măcar nu i-au vândut-o, nici măcar nu au făcut acte ok! Și apoi toți generalii aceia au fugit cu buzunarele pline. Despre asta e vorba. I-au dat echipa lui Gigi și au dispărut toți! Nici măcar nu au privatizat-o. Ia echipa și fă ce vrei cu ea, i-au spus. Iar după câțiva ani și-au amintit de Becali și l-au chemat la tribunal. Asta e realitatea, de fapt”, a spus Belodedici pentru Fanatik.

Citește și: SE ÎNCAIERĂ LEGENDELE LA CSA STEAUA! LĂCĂTUȘ PUS LA ZID DE UN COLEG DE GENERAȚIE: E NUMAI VINA LUI!

Întrebat dacă e de partea lui Becali în acest război, Belodedici a spus: „Nu sunt decât de partea adevărului. Eu spun ce am văzut și ce am simțit. Uite, și Gigi Becali plânge că nu știu câți bani a băgat în Ghencea. Păi era normal să bage, pentru că dacă nu avea nocturna, parcarea, condiții minime, nu te lăsa să joci în Liga Campionilor. Deci investițiile lui erau normale și obligatorii. Și ca să rezum. Acolo au fost niște interese ale unor oameni pe care îi durea în fund de Steaua și de altceva. Pa și la revedere!”.

„Căprioara” nu are încredere în proiectul CSA Steaua: „Am fost o dată, dar atât. E greu, nu știu dacă CSA va reuși vreodată să ajungă în prima ligă. De la Liga a doua îți trebuie bani, îți trebuie sponsori, să vedem dacă îi găsesc”.

Sursa foto: sport


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

mario iorgulescu, transfer, clinica, italia, avion privat, accident mortal Lovitură de teatru! Mario Iorgulescu, transferat în mare secret, la o clinică din străinătate!


vocea romaniei, andra, plecare, motiv, contract, carrefour, turneu Motivul real pentru care Andra i-a lăsat cu ochii în soare pe producătorii de la Vocea României


marea britanie, roman, luton, video, imagini socante Marea Britanie. Un român a șocat Regatul Unit! Toată lumea îl caută. Video cu un puternic impact emoțional


horoscop 21 septembrie 2019, horoscop sambata, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 21 septembrie 2019. Peștii pleacă la drum, iar Gemenii au nevoie de odihnă