Mondo News

Mihaela Rădulescu învață femeile ce înseamnă seducția

Luni, 15 Ianuarie 2018 11:39
Scris de: Vlad Economu
Mihaela Rădulescu învață femeile ce înseamnă seducția

Mihaela Rădulescu a postat un mesaj pe Instagram în care a explicat ce reprezintă seducția pentru ea și a oferit câteva sfaturi tutror femeilor care doresc să fie cuceritoare.

Vedeta susţine seducția nu se referă neapărat la purtarea hainelor strâmte sau la un machiaj strident, ci se regăsește în gesturile mărunte.

“Seducția ar putea fi și despre modul în care vântul îţi suflă părul… sau cum arăți în duș, încercând să nu îţi intre şamponul în ochi, sau cum păstrezi tăcerea când e cazul… Bucura-te de tine si de ziua asta”, a scris Mihaela Rădulescu.

Ea are o relație de lungă durată cu austriacul Felix Baumgartner. Bruneta a mai fost căsătorită de trei ori. În 1989, vedeta TV s-a măritat cu Bogdan Rădulescu, al cărui nume l-a şi păstrat ulterior.

Apoi, a urmat scurtul mariaj cu Ștefan Bănică Junior, în perioada 1997-1999 și cu Elan Schwartzenberg, în perioada 2004-2008. Vedeta are un băiat din căsătoria cu Schwartzenberg, pe Ayan (12 ani).

Sursa foto: adevarul


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 27 mai 2018, horoscop duminică, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 27 mai 2018. Balanțelor le cresc veniturile, iar Leii au parte de sprijin necondiționat


orori sexuale, sultan ibrahim, dimitrie cantemir, desfrau Dimitrie Cantemir despre ororile sexuale ale sultanului Ibrahim, spaima virginelor


partida sex, durata ideala, specialisti,13 minute Îți place să faci dragoste? Cât durează partida perfectă de amor


POFTA DE SEX, TAIE POFTA DE SEX, BARBATI, FEMEI, PAT, GRESELI, RESPIRATIE URAT MIROSITOARE, DISCUTII, LIPSA DE INGRIJIRE, INDICATII Cele 9 lucruri la care se gândesc bărbații cand fac sex oral