Mondo News

Mihaela Rădulescu învață femeile ce înseamnă seducția

Luni, 15 Ianuarie 2018 11:39
Scris de: Vlad Economu
Mihaela Rădulescu învață femeile ce înseamnă seducția

Mihaela Rădulescu a postat un mesaj pe Instagram în care a explicat ce reprezintă seducția pentru ea și a oferit câteva sfaturi tutror femeilor care doresc să fie cuceritoare.

Vedeta susţine seducția nu se referă neapărat la purtarea hainelor strâmte sau la un machiaj strident, ci se regăsește în gesturile mărunte.

“Seducția ar putea fi și despre modul în care vântul îţi suflă părul… sau cum arăți în duș, încercând să nu îţi intre şamponul în ochi, sau cum păstrezi tăcerea când e cazul… Bucura-te de tine si de ziua asta”, a scris Mihaela Rădulescu.

Ea are o relație de lungă durată cu austriacul Felix Baumgartner. Bruneta a mai fost căsătorită de trei ori. În 1989, vedeta TV s-a măritat cu Bogdan Rădulescu, al cărui nume l-a şi păstrat ulterior.

Apoi, a urmat scurtul mariaj cu Ștefan Bănică Junior, în perioada 1997-1999 și cu Elan Schwartzenberg, în perioada 2004-2008. Vedeta are un băiat din căsătoria cu Schwartzenberg, pe Ayan (12 ani).

Sursa foto: adevarul


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

nostradamus, profetii, cutremure, razboi mondial, anul 2018 Profețiile teribile făcute de Nostradamus pentru anul 2018


smiley, joc dublu, gina pistol, ana baniciu, relatie, fundulet, fost iepuras playboy Smiley a jucat la dublu! Artistul a pendulat între Gina Pistol și celebra “Funduleț”


cristina neagu, salariu urias, csm bucuresti, bani publici, 265.000 euro, gabriela firea, Cristina Neagu are un salariu uriaș! Vedeta de la CSM câștigă mai bine decât vedetele FCSB


horoscop 21 februarie 2018, horoscop miercuri, horoscop zilnic, horoscop azi Horoscop 21 februarie 2018. Forfotă la serviciu, surprize, cheltuieli și ceva probleme de sănătate