Mondo News

Mihaela Rădulescu învață femeile ce înseamnă seducția

Luni, 15 Ianuarie 2018 11:39
Scris de: Vlad Economu
Mihaela Rădulescu învață femeile ce înseamnă seducția

Mihaela Rădulescu a postat un mesaj pe Instagram în care a explicat ce reprezintă seducția pentru ea și a oferit câteva sfaturi tutror femeilor care doresc să fie cuceritoare.

Vedeta susţine seducția nu se referă neapărat la purtarea hainelor strâmte sau la un machiaj strident, ci se regăsește în gesturile mărunte.

“Seducția ar putea fi și despre modul în care vântul îţi suflă părul… sau cum arăți în duș, încercând să nu îţi intre şamponul în ochi, sau cum păstrezi tăcerea când e cazul… Bucura-te de tine si de ziua asta”, a scris Mihaela Rădulescu.

Ea are o relație de lungă durată cu austriacul Felix Baumgartner. Bruneta a mai fost căsătorită de trei ori. În 1989, vedeta TV s-a măritat cu Bogdan Rădulescu, al cărui nume l-a şi păstrat ulterior.

Apoi, a urmat scurtul mariaj cu Ștefan Bănică Junior, în perioada 1997-1999 și cu Elan Schwartzenberg, în perioada 2004-2008. Vedeta are un băiat din căsătoria cu Schwartzenberg, pe Ayan (12 ani).

Sursa foto: adevarul


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 22 ianuarie 2019, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 22 ianuarie 2019. Săgetătorii se apropie de latura spirituală a vieții, iar Peștii au chef de muncă


filme, super eroi, filme dc, dc comics, shazam, zachary levi, video, incasari Filmul cu super-roi care poate bate recordul de încasări al lui Aquaman! Vezi video în articol


alin vaduva, concurent, x factor, calugarie Un fost concurent de la X Factor s-a călugărit. Despre cine este vorba


Premiile Oscar 2019, oscar 2019, kevin hart, prezentator, refuz, oscar fara prezentator, hollywood Premiile Oscar 2019. Gala s-ar putea desfășura fără un prezentator, pentru prima dată în ultimii 30 de ani