Mondo News

Mesaj viral din Diaspora: Vând țară avariată, pe butuci. S-o ia cineva care s-o aprecieze!

Miercuri, 28 Noiembrie 2018 12:45
Scris de: Vlad Economu
Mesaj viral din Diaspora: Vând țară avariată, pe butuci. S-o ia cineva care s-o aprecieze!

Un mesaj viral circulă pe grupurile de români din Diaspora. Este vorba despre o asemănare a României cu o mașină veche, ce abia mai rezistă.

“Vând ţară avariată, aproape 22 milioane locuitori, pe butuci, km reali 238.391, ultimul proprietar.

Stare tehnică: Are probleme cu alimentarea, o mică defecţiune la mecanismul de direcţie, că nu ţine linia dreaptă şi merge cam înfrânată. Cutia de viteze e blocată în mar-şarier. Este înmatriculată în Europa, cu numere provizorii, se mai poate circula cu ea maxim o lună.

Istoric: Este fabricată acum 2000 de ani, sub licenţă romană. A fost avariată în repetate rânduri. Prima dată a fost condusă de nişte ciobani, dar au mai călărit-o şi alţii. A fost reparată numai cu piese second hand, aduse de pe la turci. O perioadă a fost condusă bine de nişte nemţi, Carol I şi Ferdinand, dar apoi a încăput iarăşi pe mâna unor idioţi care au băgat-o prin toate gropile. Exteriorul a fost vopsit în 1989, dar interiorul este încă plin de rugină. A mai avut câteva reparaţii capitale, în 1600, 1859 şi 1918, dar a mai şi pierdut o parte din piese.

Combinaţii: Predau leasingul, mai sunt de plată la ea câteva zeci de miliarde de euro. Accept şi variante de schimb cu o ţară similară din Africa, oricât de mică ar fi, dar să funcţioneze.

De ce o vând: Sincer să fiu, o vând că m-a lăsat în drum şi nu mă pricep la ea. Plus că îmi consumă cam mult şi ca s-o repar mă costă cât nu face. Oricum, eu n-am permis de conducere pentru categoria asta de ţară, aşa că… să o conducă cine s-o pricepe. Dacă nu o vrea nimeni, o dezmembrez şi o vând pe bucăţi. E păcat de ea, vă spun. Sper să o ia cineva care ştie să o aprecieze,” este mesajul care circulă pe facebook.

Sursa foto: gandul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

bataie, barcelona, barceloneta, turisti, scandal, video Spania. Bătaie ca în șapte păcate între zece turiști pe o plajă din Barcelona! Video


horoscop 18 iulie 2019, horoscop joi, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 18 iulie 2019. Capricornii sunt emotivi, iar Săgetătorii au câteva cheltuieli de făcut


iPhone 12, iPhone 2020, lansare, defecte, apple iPhone 12, noul model care dezamăgește încă dinainte de lansare


cornelia catanga, infarct, spital floreasca, stare critica Cornelia Catanga a orbit după ce a ajuns la spital din cauza unui infarct