Mondo News

Mehedinți. Un mort nu poate fi înmormântat deoarece primarul unei comune nu crede că este mort

Marti, 29 Ianuarie 2019 12:21
Scris de: Vlad Economu
Mehedinți. Un mort nu poate fi înmormântat deoarece primarul unei comune nu crede că este mort

Un bărbat nu poate fi îngropat, la o lună după ce a murit deoarece primarul comunei Malovăț, din județul Mehedinți, refuză să elibereze certificatul de deces, susținând că nu crede că persoana declarată decedată este una și aceeași cu o persoană dată dispărută.

Primarul comunei Malovăț, Ion Michescu, a declarat corespondentului Mediafax că în 14 decembrie, în timp ce ieșea din primărie cu viceprimarul, a văzut un om prăbușit în fața instituției. După 40 de minute de resuscitare, a fost declarat decesul acestuia, a declarat edilul. ”Toți ne-am întrebat cine este bărbatul. Nimeni nu l-a cunoscut. M-a întrebat și poliția și am zis că nu știu cine e, am zis că nu e de pe raza comunei. Nimeni nu l-a recunoscut”, a declarat Ion Michescu.

Apoi, la începutul anului, la primărie a venit un bărbat care a spus că cineva care stătea lângă Primărie a dispărut din perioada sărbătorilor. “Iar acum o săptămână mă pomenesc să aflu că se zice că dispărutul e aceeași persoană cu mortul din fața Primăriei. Nu e aceeași persoană. Eu am văzut cu ochii mei. Îl cunosc pe dispărut. Mortul nu e aceeași persoană cu dispărutul”, susține primarul din Malovăț.

Primarul spune că a cerut Poliției să se facă testul ADN, pe care este dispus să-l plătească, și că va elibera certificatul de deces în momentul în care Poliția “își asumă răspunderea și familia vine cu acte”.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliției Mehedinți, Nicolae Lohon, a declarat că persoana dispărută este aceeași cu bărbatul care a murit în fața Primăriei. “S-au ridicat amprente atât de la locuința defunctului, cât și urme papilare. Au fost comparate în baza de date și corespund. Ele sunt identice”, a spus Lohon. Întrucât este vorba despre un caz social, Primăria ar urma să suporte cheltuielile legate de înmormântare.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 25 iunie 2019, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 25 iunie 2019. Racii trebuie să țină cu dinții de bani, iar Scorpionii sunt agresivi


simona halep, fed cup, modificare format, refuz Motivul pentru care Simona Halep va refuza să joace la Fed Cup


cimitir vesel, sapanta, loc de veci, pret Cât costă un loc de veci în Cimitirul Vesel de la Săpânța? O să te umfle râsul


vocea romaniei, pro tv, jurat nou, andra, horia brenciu, inlocuire, sezon 9 Andra, înlocuită de la Vocea României! Pe cine a adus ProTV în juriu