Mondo News

MARIAN MUNTEANU s-a inscris in PNL

Vineri, 15 Aprilie 2016 12:30
Scris de: Vlad Economu
MARIAN MUNTEANU s-a inscris in PNL

MARIAN MUNTEANU  s-a inscris in Partidul National Liberal (PNL). In ciuda faptului ca acesta a declarat public ca urmeaza sa se inscrie in PNL, candidatul liberalilor la PRIMARIA CAPITALEI a semnat adeziunea chiar din ziua in care a fost anuntat drept inlocuitorul lui LUDOVIC ORBAN in cursa electorala, informeaza Stiripesurse.

Liderul PNL Sector 1, MIHAI VOICU, a declarat pentru Stiripesurse, ca MARIAN MUNTEANU s-a inscris in organizatia PNL Sector 1. ”S-a inscris in PNL Sector 1 chiar din acea zi. In aceasta seara chiar participa la sedinta noastra pentru a-l prezenta colegilor!”, a precizat MIHAI VOICU pentru sursa citata.

Sursa foto: pnl


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

printul george, aniversare, cinci ani, casa regala, marea britanie Prințul George a împlinit azi cinci ani. Fotografia publicată de familia regală britanică


tanara violata, haryana, india, pensiune, drogata, 40 de barbati Șocant! Drogată și violată de 40 bărbați timp de 4 zile într-o pensiune!


tara leigh calico, mister nedezlegat, disparitie, new mexico, fotografie Povestea înfiorătoare din spatele acestei fotografii. Misterul, nedezlegat de 29 de ani!


horoscop 22 iulie 2018, horoscop duminica, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 22 iulie 2018. Taurii sunt apăsați de o vină, iar norocul planează deasupra casei Balanțelor