Mondo News

Marea Britanie. Doi români au provocat o nouă tragedie în Anglia! Detalii cutremurătoare

, 22 Septembrie 2019 11:03
Scris de: Vlad Economu
Marea Britanie. Doi români au provocat o nouă tragedie în Anglia! Detalii cutremurătoare

Doi români din Anglia au fost acuzati că au ucis un alt român și că i-au omorât și câinele, pe care l-au aruncat de la etaj, informează știrileprotv.ro.

Potrivit procurorilor,  mai multe persoane s-au adunat  în fața imobilului din Liverpool unde locuiau românul Cristian Duțu și mama acestuia, și au început să consume alcool și să asculte muzică cu volumul ridicat. Grupul s-a mărit rapid , fiind în mare parte format din bărbați.

Citește și: MAREA BRITANIE. UN ROMÂN A ȘOCAT REGATUL UNIT! TOATĂ LUMEA ÎL CAUTĂ. VIDEO CU UN PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL

Mama lui Cristian Duțu i-a mustrat pe bărbați că sparg sticle și fac gălăgie, lucru care i-a enervat pe cei doi români care s-au urcat la ea la balcon. Înarmați cu sticle și cuțite, au atacat-o pe femeie și pe fiul ei, scrie Știrileprotv.ro,  Vasile Șerban, în vârstă de 24 de ani, este acuzat că l-a înjunghiat pe Cristian Duțu și că i-a aruncat câinele acestuia, un bulldog american, de la etaj, iar  fratele său,  de 30 de ani, este acuzat că a aruncat cu o sticlă spre mama acestuia, provocându-i o tăietură la mână .

Incidentul s-a petrecut pe 21 aprilie anul trecut, însă agresorii au parăsit Marea Britanie la începutul lui 2019,  Tribunalul din Liverpool dispunând judecarea acestora în lipsă.

Sursa foto: captura video

 


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 14 octombrie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 14 octombrie 2019. Berbecii sunt plini de energie, iar Capricornii au parte de mici conflicte


parascheva 14 octombrie în calendarul ortodox. Sfânta cuvioasă Parascheva


Romani, injuraturi, istorie, amuzament, injuraturi inversate Care sunt cele mai amuzate înjurături 100% românești?


Floyd Mayweather, amintiri, puscarie, taxa protectie, snickers Floyd Mayweather, amintiri din pușcărie! Ce mânca și cât plătea taxă de protecție