Mondo News

Mădălina Pamfile a devenit mămica pentru prima oară! Fosta asistentă tv a născut în Spania

Marti, 10 Iulie 2018 12:52
Scris de: Vlad Economu
Mădălina Pamfile a devenit mămica pentru prima oară! Fosta asistentă tv a născut în Spania

Mădălina Pamfile a născut o fetiță perfect sănătoasă care a cântărit la naștere 4 kilograme. Ea trebuia să fi născut mai devreme, însă micuța s-a lăsat mult timp așteptată. Fosta asistentă tv a născut luni, 9 iulie, o fetiță căreia i-a pus numele Sofia.

Mădălina Pamfile a născut în Spania, însă nu va primi cetățenia respectivei țări, dat fiind faptul că și tatăl copilului este tot român. Mădălina Pamfile a deveni pentru prima oară mamă luni, 9 iulie, conform spynews.ro.

Ea a așteptat din moment în moment să nască deoarece era gravidă de 40 de săptămâni cu fiica ei, și în mod normal ar fi trebuit să nască mai repede. Recent a făcut mărturisiri la tv, unde a precizat faptul că botezul va avea loc în septembrie.

Citește și: CRISTI BORCEA A IEȘIT DIN PUȘCĂRIE MAI BOGAT DECÂT A INTRAT! A FĂCUT AFACERI PÂNĂ ȘI CU CONDUCEREA PENITENCIARULUI

“De la o oră la alta trebuie să nasc, mâine avem programare la doctor să vedem ce soluție găsim. Au trecut cele 40 de săptămâni, medicii spun că este normal, se așteaptă până la 42 de săptămâni. Se spune despre fetițe că vin mai repede, dar a mea nu vrea. Stările mele au fost destul de grele la început, mi-a fost destul de rău. La 5 luni luasem deja 20 de kilograme, acum am 30 de kilograme în plus. În Spania nu este o opțiune cezariana, decât dacă sunt complicații, voi încerca să nasc natural. Chiar dacă fetița se naște aici, nu o să aibă cetățenie spaniolă, pentru că iubitul meu e român. Pe cea mică o să o cheme Sofia.  Botezul va fi în septembrie, abia aștept”, povestea Mădălina Pamfile pentru Antena Stars, în urmă cu doar câteva zile.

Sursa foto: realitatea


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 23 iulie 2018, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 23 iulie 2018. Taurii au parte de discuții aprinse, iar Balanțele au diferite cheltuieli


printul george, aniversare, cinci ani, casa regala, marea britanie Prințul George a împlinit azi cinci ani. Fotografia publicată de familia regală britanică


tanara violata, haryana, india, pensiune, drogata, 40 de barbati Șocant! Drogată și violată de 40 bărbați timp de 4 zile într-o pensiune!


tara leigh calico, mister nedezlegat, disparitie, new mexico, fotografie Povestea înfiorătoare din spatele acestei fotografii. Misterul, nedezlegat de 29 de ani!