Mondo News

Mădălina Pamfile a devenit mămica pentru prima oară! Fosta asistentă tv a născut în Spania

Marti, 10 Iulie 2018 12:52
Scris de: Vlad Economu
Mădălina Pamfile a devenit mămica pentru prima oară! Fosta asistentă tv a născut în Spania

Mădălina Pamfile a născut o fetiță perfect sănătoasă care a cântărit la naștere 4 kilograme. Ea trebuia să fi născut mai devreme, însă micuța s-a lăsat mult timp așteptată. Fosta asistentă tv a născut luni, 9 iulie, o fetiță căreia i-a pus numele Sofia.

Mădălina Pamfile a născut în Spania, însă nu va primi cetățenia respectivei țări, dat fiind faptul că și tatăl copilului este tot român. Mădălina Pamfile a deveni pentru prima oară mamă luni, 9 iulie, conform spynews.ro.

Ea a așteptat din moment în moment să nască deoarece era gravidă de 40 de săptămâni cu fiica ei, și în mod normal ar fi trebuit să nască mai repede. Recent a făcut mărturisiri la tv, unde a precizat faptul că botezul va avea loc în septembrie.

Citește și: CRISTI BORCEA A IEȘIT DIN PUȘCĂRIE MAI BOGAT DECÂT A INTRAT! A FĂCUT AFACERI PÂNĂ ȘI CU CONDUCEREA PENITENCIARULUI

“De la o oră la alta trebuie să nasc, mâine avem programare la doctor să vedem ce soluție găsim. Au trecut cele 40 de săptămâni, medicii spun că este normal, se așteaptă până la 42 de săptămâni. Se spune despre fetițe că vin mai repede, dar a mea nu vrea. Stările mele au fost destul de grele la început, mi-a fost destul de rău. La 5 luni luasem deja 20 de kilograme, acum am 30 de kilograme în plus. În Spania nu este o opțiune cezariana, decât dacă sunt complicații, voi încerca să nasc natural. Chiar dacă fetița se naște aici, nu o să aibă cetățenie spaniolă, pentru că iubitul meu e român. Pe cea mică o să o cheme Sofia.  Botezul va fi în septembrie, abia aștept”, povestea Mădălina Pamfile pentru Antena Stars, în urmă cu doar câteva zile.

Sursa foto: realitatea


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

model victorias secret, judecata, hotel lux, gandaci Un model Victoria’s Secret dă în judecată un hotel de lux. Este cumplit ce i s-a întâmplat într-o noapte


franta, fata ascunsa, furtuni, satelit, cercetare, taranis Franța: Satelitul Taranis va studia ”faţa ascunsă” a furtunilor!


richard gere, tata, copil, sarcina, alejandra silva Richard Gere va deveni tată la 69 de ani


coca cola, canabis, bautura Coca Cola poartă discuții pentru lansarea unor băuturi care să conțină canabis