Mondo News

Ludovic Orban a dat ultimele informații despre moțiunea de cenzură! În PNL începe războiul pentru portofolii

Luni, 07 Octombrie 2019 15:08
Scris de: Vlad Economu
Ludovic Orban a dat ultimele informații despre moțiunea de cenzură! În PNL începe războiul pentru portofolii

Președintele PNL, Ludovic Orban, susține că liberalii au câte 4-5 opțiuni pentru fiecare portofoliu de ministru, dar bătălia se va da după trecerea moțiunii de cenzură. Orban a arătat că, în acest moment, ar fi 247 de parlamentari care votează moțiunea.

”Partidul Național Liberal, încă de la preluarea mandatului, a reactivat Comisiile de specialitate ale partidului, am încercat să atragem cât mai muți specialiști, cât mai mulți oameni competenți în fiecare domeniu de activitate al acestor Comisii și ce este adevărat este faptul că pe fiecare portofoliu nu avem doi, trei, avem chiar și patru, cinci candidați pentru poziția de ministru, dar asta nu înseamnă că am avut, în momentul de față, vreo discuție legată de nominalizări efective pentru că, repet, Partidul Național Liberal este pregătit să își asume răspunderea guvernării, iar acest lucru l-am declarat încă de la începutul negocierilor pentru această moțiune de cenzură.

Pe de altă parte, trebuie să vedem exact, după reușita moțiunii de cenzură, care vor fi pozițiile tuturor actorilor politici în consultările pe care le va organiza președintele României Klaus Iohannis, după această moțiune de cenzură.

Sigur că, poziția Partidul Național Liberal, poziția oficială și mandatul de negociere va fi stabilit vineri când, vă anunț de pe acum că voi convoca în cursul zilei de astăzi, reuniunea Biroului Politic Național al partidului, care este forul care, practic, dezbate și dă mandatul delegației, care va reprezenta Partidul Național Liberal la negocierile de la Cotroceni, dar obiectivul nostru, astăzi, este să ne asigurăm că va trece moțiunea de cenzură.”, a spus Orban, conform știripesurse.ro.

Ludovic Orban a anunțat că este posibil ca 247 de parlamentari să voteze pentru moțiunea de cenzură la adresa Guvernului Dăncilă. Liderul PNL a precizat că nu există semnale că semnatarii moțiunii nu vor participa la vot.

„Începe săptămâna decisivă. PNL e mobilizat la maxim pentru a asigura reușita moțiunii de cenzură. Toți parlamentarii PNL vor fi prezenți și vor vota la vedere în favoarea moțiunii de cenzură. De asemenea, echipele de negociere ale PNL continuă discuțiile pe tot parcursul acestei săptămâni cu parlamentari independenți, din PSD sau parlamentari din grupul minorităților naționale pentru a convinge un număr cât mai mare de parlamentari, în afară de cei 237 care au semnat moțiunea să vină la vot și să voteze moțiunea de cenzură”, a afirmat Ludovic Orban, la finalul ședinței de luni a BEX al PNL, de la Parlament.

Sursa foto: adevarul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

mario iorgulescu, acuzatii grave, sevraj, spital elias, dani vicol, accident, vali gutu, unchiul victimei, dumitru dragomir, dreptate, despagubiri, Unchiul victimei lui Mario Iorgulescu face acuzații devastatoare: „Mario era în sevraj și violent cu asistentele! Este o minciună că a fost scos de la aparate în Italia”


horoscop 21 octombrie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 21 octombrie 2019. Vărsătorii au multă treabă, iar Leii sunt discreți


mario iorgulescu, procurori, anunt, audiere, accident mortal, videoconferinta Procurorii au luat o primă decizie fermă în privința lui Mario Iorgulescu! Anunțul oamenilor legii


Per Joar Hansen, romania-norvegia, copii, sustinere, arena nationala, preliminarii, euro 2020, excludere, nationala romania Scandal monstru! Se solicită excluderea României din preliminariile pentru Euro 2020!