Mondo News

Liviu Dragnea i-a chemat la ordin pe primarii și șefii consiliilor județene! Ce directivă le va trasa

Joi, 28 Martie 2019 10:50
Scris de: Vlad Economu
Liviu Dragnea i-a chemat la ordin pe primarii și șefii consiliilor județene! Ce directivă le va trasa

Primarii și președinții de consililor județene PSD din țară au o întâlnire, joi, la Parlament, cu liderul partidului Liviu Dragnea și conducerea formațiunii, pentru discuții despre organizarea campaniei electorale naționale la alegerile europarlamentare din 26 mai, scrie știripesurse.ro.

Edilii din mai multe regiuni au fost chemați la grupul parlamentar PSD.  „Este o ședință de lucru, nu este prima, au mai fost ședințe de lucru cu responsabilii din teritoriu. Astăzi, din nou o ședință cu trei regiuni și vom munci cu fiecare județ în parte până după-amiază târziu, când vom avea și o conferință de presă. Cu siguranță, da (participă la aceste întâlniri și Liviu Dragnea -n.r.). Nord-Est, Sud-Est și Sud Munteania”, a afirmat Mircea Drăghici, coordonator de campanie.

Referitor la organizarea unor mitinguri în țară, Mircea Drăghici a precizat că în partid nu a fost luată nicio decizie.  „Fiecare județ va decide ce are de făcut și să ne amintim că încă nu suntem în campanie electorală. Nu s-a luta o decizie ( referitor la organizarea unui miting de amplaore -n.r.), astăzi vom lucra strict pe ceea ce înseamnă activul de partid și misiunea fiecăruia în parte”, a mai spus social-democratul.

La întâlnire au ajuns deja Liviu Dragnea, însoțit de secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu. Social-democrații au depus marți lista candidaților pentru europene, alături de 1.395.000 de semnături de susținere, a anunțat secretarul general al PSD Codrin Ștefănescu. PSD deschide lista cu ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, urmată de jurnalista Carmen Avram și senatorul PSD Claudiu Manda.

Alți social-democrați care completează lista candidaților sunt: Cristian Terheș, Dan Nica, Maria Grapini, Tudor Ciuhodaru, Dragoş Benea, Victor Negrescu, Andi Cristea, Natalia Intotero, Gabriela Zoană, Bianca Gavriliţă, Emilian Pavel, Doina Pană, Crina Fiorela Chilat, Bălănică Mariana, Răzvan Popa, Luminiţa Jivan, Păvelescu Alin. Campania electorală începe pe 27 aprilie și se încheie pe 25 mai, ora 7.00.

Sursa foto: adevarul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

ornella mutti, condamnare, rusia, certificat fals, inchisoare, actrita italiana Ornella Muti, condamnată la șase luni de închisoare. Motivul este de-a dreptul inedit


groenlanda, alerta, calota glaciara, topire accelerata, gheata Groenlanda. 2 miliarde de tone de gheață s-au topit în numai o săptămână


horoscop 17 iunie 2019, horoscop azi, horoscop luni, horoscop zilnic Horoscop 17 iunie 2019. Racii au multă treabă la serviciu, iar Leii sunt puși pe șotii


bella thorne, poze nud, hacker, santaj O actriță americană a postat singură pozele nud cu care era șantajată: ”Du-te dracului, cu toată puterea pe care crezi că o ai asupra mea!”