Mondo News

Liviu Dragnea amenință cu niște dezvăluiri năucitoare despre Victor Ponta și Dacian Cioloș

, 10 Martie 2019 14:03
Scris de: Vlad Economu
Liviu Dragnea amenință cu niște dezvăluiri năucitoare despre Victor Ponta și Dacian Cioloș

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a susținut, astăzi, că Pro România este un partid ”de securiști și de masoni” și în curând va face publice numele. De asemenea, Dragnea l-a întrebat pe Dacian Cioloș ce legătură are cu șefii de servicii din străinătate.

”Oameni buni, acum sunt niște partide care sunt în viața politică: PSD, PNL, USR-PLUS, Pro România, ALDE, PMP, UDMR. A spus cineva că suntem atacați și de un partid de stânga. PRo România nu este partid de stânga. Este un partid de securiști, un partid construit în laborator, un partid care de la bun început au furat. Acolo este un partid plin de securiști și de masoni. O să facem și publice aceste nume.

La USR-PLUS. Îl întreb pe domnul Julien Dacian Cioloș dacă are legătură cu vreun serviciu secret din străinătate sau cu vreun șef al unui serviciu secret? Întreb și eu, că văd că SRI și Eduard Hellvig îl bagă în față de Rareș Bogdan. Îl întreb și eu pe domnul Rareș Bogdan: ați făcut concedii cu Eduard Hellvig? Nu că ar fi rău, dar măcar să știm legăturile.

Am văzut la PNL faptul să s-au pus pe listă cu o anumită doamnă procuror. Asta înseamnă că au colaborat cei de la PNL cu aceea structură de Parchet? Este pentru prima dată când se întâmplă asta.”, a spus Liviu Dragnea.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

miopie, vedere, oameni, ochelari, aristotel, evul mediu, stiinta, Cum se descurcau oamenii cu probleme de vedere înaintea inventării ochelarilor?


horoscop 22 aprilie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 22 aprilie 2019. Vărsătorii au mici conflicte cu șefii, iar Gemenii au multe de făcut


submarin atomic, belgorod, vladimir putin, rusia, lansare, Submarinul sinistru al lui Vladimir Putin. Ar putea șterge un oraș întreg de pe fața pământului! Video


robert de niro, donald trump, atac dur, gangster aspirant, ratat, video, The Late Show With Stephen Colbert Robert de Niro îl atacă, din nou, pe Donald Trump: E un adevărat ratat, un gangster aspirant! Video