Mondo News

Lia Olguța Vasilescu a lansat un atac dur la adresa președintelui Klaus Iohannis

, 24 Martie 2019 11:16
Scris de: Vlad Economu
Lia Olguța Vasilescu a lansat un atac dur la adresa președintelui Klaus Iohannis

Lia Olguța Vasilescu a lansat un nou atac dur la adresa președintelui Klaus Iohannis, după ce șeful statului a primit premiul “Garantul democraţiei” la Gala Premiilor TNL, și îi răspunde dur acestuia după acuzațiile lansate la adresa PSD.

Vicepreședintele social-democrat îl acuză la rândul său pe președintele țării de minciună, într-un mesaj postat pe Facebook.

” Klaus Johannis spune ca primul lucru pe care l-a făcut guvernarea PSD-ALDE a fost sa se ocupe de Justiție, ca sa ii scape pe corupți. Fals! Prima ordonanța de urgentă data de guvernul din 2017, după OUG 1/2017 care se referea la reorganizarea ministerelor, este OUG 2, postata mai jos.

Aceasta prevedea creșterea pensiilor, a salariilor, a burselor studențești, transport gratuit pe CFR pentru studenți și alte măsuri de protecție socială. Ne-am concentrat pe problemele cetățeanului încă de la începutul guvernării. In ceea ce privește corupții, ii recomand lui Klaus Johannis sa se uite in oglindă: va vedea cum arată un om cu 40 de dosare penale și care a luat case prin fraudă dovedită de Instanțe judecătorești”, a scris fostul ministru al Muncii pe pagina de Facebook.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 17 iunie 2019, horoscop azi, horoscop luni, horoscop zilnic Horoscop 17 iunie 2019. Racii au multă treabă la serviciu, iar Leii sunt puși pe șotii


bella thorne, poze nud, hacker, santaj O actriță americană a postat singură pozele nud cu care era șantajată: ”Du-te dracului, cu toată puterea pe care crezi că o ai asupra mea!”


franco zeffirelli a murit, a murit franco zeffirelli, deces, regizor, italia Franco Zeffirelli a murit. Viața și opera unui geniu irascibil


cristiano ronaldo, viol, citatie, tribunal, las vegas Cristiano Ronaldo, acuzat de viol, trebuie să se prezinte în faţa unui tribunal din Las Vegas