Mondo News

Lady Gaga are probleme grave de sănătate! Artista și-a anulat 10 concerte din Europa

, 04 Februarie 2018 12:35
Scris de: Vlad Economu
Lady Gaga are probleme grave de sănătate! Artista și-a anulat 10 concerte din Europa

Lady Gaga are probleme grave de sănătate. Astfel, artista și-a anulat cel puțin 10 concerte din etapa europeană a turneului mondial “Joanne” în care se află, pentru că are “dureri severe” și nu mai poate cânta.

Lady Gaga a făcut anunțul pe Twitter, unde și-a cerut scuze față de fani spunând că este “devastată”, dar trebuie “să-și pună starea de sănătate pe primul loc”. Cântăreața suferă de fibromialgie, o boală serioasă care constă în durere cronică, răspândită în tot corpul.

Concertele anulate urmau să aibă loc în Londra, Manchester, Zurich, Koln, Stockholm, Copenhaga, Paris și Berlin, potrivit BBC. În anunț, Lady Gaga scrie că e o “decizie grea”, luată cu sprijinul echipei sale medicale.

“Sunt atât de devastată, încât nu îmi găsesc cuvintele să vă descriu. Tot ce știu este că dacă nu fac acest lucru (amânarea concertelor – n.red.) nu respect versurile și mesajul transmise prin muzica mea”, a scris Lady Gaga pe Twitter.

Și anul trecut, Lady Gaga s-a văzut nevoită să anuleze un concert în Rio, după ce a fost internată în spital din cauza durerilor severe cauzată de boală. Cei care și-au achiziționat deja bilete vor primi banii înapoi.

Sursă foto: billboard


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 23 iulie 2018, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 23 iulie 2018. Taurii au parte de discuții aprinse, iar Balanțele au diferite cheltuieli


printul george, aniversare, cinci ani, casa regala, marea britanie Prințul George a împlinit azi cinci ani. Fotografia publicată de familia regală britanică


tanara violata, haryana, india, pensiune, drogata, 40 de barbati Șocant! Drogată și violată de 40 bărbați timp de 4 zile într-o pensiune!


tara leigh calico, mister nedezlegat, disparitie, new mexico, fotografie Povestea înfiorătoare din spatele acestei fotografii. Misterul, nedezlegat de 29 de ani!