Mondo News

Lady Gaga are probleme grave de sănătate! Artista și-a anulat 10 concerte din Europa

, 04 Februarie 2018 12:35
Scris de: Vlad Economu
Lady Gaga are probleme grave de sănătate! Artista și-a anulat 10 concerte din Europa

Lady Gaga are probleme grave de sănătate. Astfel, artista și-a anulat cel puțin 10 concerte din etapa europeană a turneului mondial “Joanne” în care se află, pentru că are “dureri severe” și nu mai poate cânta.

Lady Gaga a făcut anunțul pe Twitter, unde și-a cerut scuze față de fani spunând că este “devastată”, dar trebuie “să-și pună starea de sănătate pe primul loc”. Cântăreața suferă de fibromialgie, o boală serioasă care constă în durere cronică, răspândită în tot corpul.

Concertele anulate urmau să aibă loc în Londra, Manchester, Zurich, Koln, Stockholm, Copenhaga, Paris și Berlin, potrivit BBC. În anunț, Lady Gaga scrie că e o “decizie grea”, luată cu sprijinul echipei sale medicale.

“Sunt atât de devastată, încât nu îmi găsesc cuvintele să vă descriu. Tot ce știu este că dacă nu fac acest lucru (amânarea concertelor – n.red.) nu respect versurile și mesajul transmise prin muzica mea”, a scris Lady Gaga pe Twitter.

Și anul trecut, Lady Gaga s-a văzut nevoită să anuleze un concert în Rio, după ce a fost internată în spital din cauza durerilor severe cauzată de boală. Cei care și-au achiziționat deja bilete vor primi banii înapoi.

Sursă foto: billboard


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 22 februarie 2018, horoscop zilnic, horoscop joi, horoscop azi Horoscop 22 februarie 2018. Ar fi bine să fii echilibrat și să vorbești scurt și la obiect


nostradamus, profetii, cutremure, razboi mondial, anul 2018 Profețiile teribile făcute de Nostradamus pentru anul 2018


smiley, joc dublu, gina pistol, ana baniciu, relatie, fundulet, fost iepuras playboy Smiley a jucat la dublu! Artistul a pendulat între Gina Pistol și celebra “Funduleț”


cristina neagu, salariu urias, csm bucuresti, bani publici, 265.000 euro, gabriela firea, Cristina Neagu are un salariu uriaș! Vedeta de la CSM câștigă mai bine decât vedetele FCSB