Mondo News

Klaus Iohannis: Solicit Guvernului României să vină cu soluții în privința recursului compensatoriu

Miercuri, 16 Ianuarie 2019 11:35
Scris de: Vlad Economu
Klaus Iohannis: Solicit Guvernului României să vină cu soluții în privința recursului compensatoriu

Președintele Klaus Iohannis a susținut, miercuri, o declarație de presă la Palatul Cotroceni, unde a vorbit despre Brexit și recursul compensatoriu.

Acesta a cerut Guvernului să vină cu soluții la problemele ridicate de recursul compensatoriu, ”în cel mai scurt timp”, afirmând că nu este util să se caute vinovați în loc de soluții concrete.

”Chestiunea recursului compensatoriu. Foarte mulți au observat și s-a discutat mult despre delicvenți eliberați mai repede decât au avut sentința, în baza recursului compensatoriu. Această chestiune a fost posibilă în baza unei legi, care este în vigoare. Siguranța cetățeanului român nu este negociabilă. Trebuie să venim cu măsuri care permit omului de rând să stea liniștit acasă și să nu se teamă că un delicvent eliberat vine peste el. Am observat tot felul de poziții. Și la guvernanți, majoritatea parlamentară, opoziție.

Se caută un vinovat. Nu asta este soluția. Căutarea vinovaților în alte guvernări și alte majorități nu a rezolvat problemele. Solicit Guvernului României să facă într-un timp scurt o analiză și să vină cu soluții. Aceste soluții trebuie să vină de la Guvern, de la Ministerul de Justiție, se poate intra în procedură rapidă în Parlament. Singurul lucru care nu este acceptabil este ca lumea să vină să caute vinovați, în loc să caute soluții” a declarat președintele .

Sursa foto: presidency


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

indonezia, vulcan, agung, eruptie, video, bali Indonezia. Vulcanul Agung, din Bali, a erupt! Video spectaculos


turism, transilvania, presa internationala, colt de rai, superlative, conde nast traveller Transilvania face senzație în presa internațională: Colț de rai, învăluit în frumuseți superlative!


miopie, vedere, oameni, ochelari, aristotel, evul mediu, stiinta, Cum se descurcau oamenii cu probleme de vedere înaintea inventării ochelarilor?


horoscop 22 aprilie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 22 aprilie 2019. Vărsătorii au mici conflicte cu șefii, iar Gemenii au multe de făcut