Mondo News

Keanu Reeves recunoaște după 25 de ani! Ce s-a întâmplat cu Sandra Bullock

, 19 Mai 2019 13:30
Scris de: Vlad Economu
Keanu Reeves recunoaște după 25 de ani! Ce s-a întâmplat cu Sandra Bullock

Keanu Reeves a declarat că a fost îndrăgostit de colaga sa Sandra Bullock, în timpul petrecut pe platoul filmului „Speed”.   

Actorul în vârstă de 54 de ani a avut numai cuvinte la laudă la adresa Sandrei Bullock în cadrul emisiunii „The Ellen DeGeneres Show”, după ce actriţa a dezvăluit în decembrie, în aceeaşi emisiune, că a fost atrasă de Reeves în timpul filmărilor la „Speed”.

Keanu Reeves i-a spus gazdei emisiunii Ellen DeGeneres că nu a ştiut de sentimentele pe care Sandra Bullock le-a avut pentru el în timpul filmărilor pentru pelicula de mare succes din 1994. Reeves a afirmat că şi el a fost atras de Bullock.

Citește și: KEANU REEVES, TACTICA DE LUPTĂ ȘI TRAS CU ARME REALE. VIDEO DIN TIMPUL PREGĂTIRILOR PENTRU “JOHN WICK 3: PARABELLUM”

 „Evident, Sandra nu ştia că aveam o pasiune pentru ea”, a spus Reeves. „Noi lucram împreună”, a afirmat actorul. „A fost drăguţ să merg la muncă. Adică, este o persoană şi o actriţă minunată”, a adăugat el.

La rândul său, Sandra Bullock şi-a dezvăluit pasiunea pentru Reeves în timpul emisiunii moderate de Ellen DeGeneres din 20 decembrie. „Mă gândesc la cât de dulce era Keanu Reeves şi cât de frumos era”, a spus actriţa.

Keanu Reeves joacă în noul film „John Wick: Capitolul 3 – Parabellum”, care a apărut vineri în cinematografele din SUA. Sandra Bullock a apărut ultima dată în filmul Netflix „Bird Box”.

Sursa foto: tmz


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

tom hardy, tom hardy filme, sas rogue heroes, serial tv, rol, blair mayne Unde a dispărut Tom Hardy? Motivul pentru care fanii nu mai știu nimic despre superstarul britanic


euro u21, mesaj, simona halep, semifinala, romania-germania EURO U21. Simona Halep le-a transmis tricolorilor un mesaj înaintea semifinalei cu Germania


pamela anderson, adil rami, despartire, umilinta, viata dubla, Pamela Anderson, umilită de iubitul fotbalist: Este un monstru!


horoscop 26 iunie 2019, horoscop miercuri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 26 iunie 2019. Berbecii se izolează, iar starea de spirit a Vărsătorilor fluctuează