Mondo News

Keanu Reeves recunoaște după 25 de ani! Ce s-a întâmplat cu Sandra Bullock

, 19 Mai 2019 13:30
Scris de: Vlad Economu
Keanu Reeves recunoaște după 25 de ani! Ce s-a întâmplat cu Sandra Bullock

Keanu Reeves a declarat că a fost îndrăgostit de colaga sa Sandra Bullock, în timpul petrecut pe platoul filmului „Speed”.   

Actorul în vârstă de 54 de ani a avut numai cuvinte la laudă la adresa Sandrei Bullock în cadrul emisiunii „The Ellen DeGeneres Show”, după ce actriţa a dezvăluit în decembrie, în aceeaşi emisiune, că a fost atrasă de Reeves în timpul filmărilor la „Speed”.

Keanu Reeves i-a spus gazdei emisiunii Ellen DeGeneres că nu a ştiut de sentimentele pe care Sandra Bullock le-a avut pentru el în timpul filmărilor pentru pelicula de mare succes din 1994. Reeves a afirmat că şi el a fost atras de Bullock.

Citește și: KEANU REEVES, TACTICA DE LUPTĂ ȘI TRAS CU ARME REALE. VIDEO DIN TIMPUL PREGĂTIRILOR PENTRU “JOHN WICK 3: PARABELLUM”

 „Evident, Sandra nu ştia că aveam o pasiune pentru ea”, a spus Reeves. „Noi lucram împreună”, a afirmat actorul. „A fost drăguţ să merg la muncă. Adică, este o persoană şi o actriţă minunată”, a adăugat el.

La rândul său, Sandra Bullock şi-a dezvăluit pasiunea pentru Reeves în timpul emisiunii moderate de Ellen DeGeneres din 20 decembrie. „Mă gândesc la cât de dulce era Keanu Reeves şi cât de frumos era”, a spus actriţa.

Keanu Reeves joacă în noul film „John Wick: Capitolul 3 – Parabellum”, care a apărut vineri în cinematografele din SUA. Sandra Bullock a apărut ultima dată în filmul Netflix „Bird Box”.

Sursa foto: tmz


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 17 septembrie 2019, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 17 septembrie 2019. Peștii au nevoie de un mentor, iar Scorpionii schimbă macazul


mario iorgulescu, detalii socante, copil neiubit, lacrimi, bautura, cocaina Fața neștiută a lui Mario Iorgulescu: “Un copil neiubit! Plângea când bea și trăgea cocaină!”


catalin botezatu, operatie, boala rara, colon, turcia Ce se întâmplă cu Cătălin Botezatu după operația de cancer la colon


cristiano ronaldo, lacrimi, emisiune tv, tata alcoolic, piers morgan, good morning britain Greu de crezut! Cristiano Ronaldo, în lacrimi la o emisiune de televiziune! Video