Mondo News

Jose Mourinho are o amantă de 8 ani, iar englezii au aflat cine e: o blondă cu 14 ani mai tânără

Marti, 25 Decembrie 2018 13:23
Scris de: Vlad Economu
Jose Mourinho are o amantă de 8 ani, iar englezii au aflat cine e: o blondă cu 14 ani mai tânără

Pentru Jose Mourinho e clar că lucrurile nu merg deloc bine. Demis de la Manchester United, portughezul ar putea avea mari probleme și acasă după ultimele dezvăluiri ale celor de la The Sun.

Publicația engleză anunță că Jose Mourinho (55 de ani) are o amantă de 8 ani de zile. Este vorba despre Prue Carter-Robinson, o blondă care este cu 14 ani mai tânără.

mour-1024x615

Mai mult, Jose ar fi aflat că The Sun pregătește publicarea acestui material și a făcut tot posibilul pentru a-l bloca prin avocați. Englezii n-au avut însă de suferit, așa că totul s-a publicat, inclusiv identitatea femeii.

Prue Carter-Robinson este numele blondei, o fostă angajată de la IBM, care are 41 de ani și se știe cu Jose Mourinho încă de când acesta era antrenorul lui Real Madrid.

Jose Mourinho a pozat până acum într-un familist convins. Acesta este cu Tami Faria, mama copiilor săi. Cei doi se cunosc încă din perioada liceului.

Sursa foto: the sun


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 25 iunie 2019, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 25 iunie 2019. Racii trebuie să țină cu dinții de bani, iar Scorpionii sunt agresivi


simona halep, fed cup, modificare format, refuz Motivul pentru care Simona Halep va refuza să joace la Fed Cup


cimitir vesel, sapanta, loc de veci, pret Cât costă un loc de veci în Cimitirul Vesel de la Săpânța? O să te umfle râsul


vocea romaniei, pro tv, jurat nou, andra, horia brenciu, inlocuire, sezon 9 Andra, înlocuită de la Vocea României! Pe cine a adus ProTV în juriu