Mondo News

Jean Paler a fost internat de urgență în spital! Care este starea îndrăgitului actor

, 04 Martie 2018 13:13
Scris de: Vlad Economu
Jean Paler a fost internat de urgență în spital! Care este starea îndrăgitului actor

Jean Paler a fost internat de urgenţă la Spitalul din Ploiești,informează jurnaliștii de la spynews.ro. Apropiații îndrăgitului actor au făcut dezvăluiri despre starea de sănătate a artistului sub protecția anonimatului.

Jean Paler a fost internat de urgenţă în spitalul din Ploieşti, la secţia Cardiologie. În urmă cu câțiva ani, el a fost diagnosticat cu diabet și, din cauza tratamentului, mai multe organe i-au fost afectate. Medicii nu îl lasă să plece, deocamdată, acasă și îl vor ține în spital o săptămână. Unele surse au dezvăluit că starea de sănătate a lui Jean Paler este delicată. Artistul vorbeşte greu şi are probleme de respiraţie, potrivit spynews.ro.

Ieri, Jean Paler trebuia să urce pe scenă, în fața fanilor, pentru că avea programat un spectacol. Din nefericire, din cauza problemelor de sănătate, el a fost nevoit să rămână internat în spitalul din Ploieşti.

Sursa foto: libertatea


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

model victorias secret, judecata, hotel lux, gandaci Un model Victoria’s Secret dă în judecată un hotel de lux. Este cumplit ce i s-a întâmplat într-o noapte


franta, fata ascunsa, furtuni, satelit, cercetare, taranis Franța: Satelitul Taranis va studia ”faţa ascunsă” a furtunilor!


richard gere, tata, copil, sarcina, alejandra silva Richard Gere va deveni tată la 69 de ani


coca cola, canabis, bautura Coca Cola poartă discuții pentru lansarea unor băuturi care să conțină canabis