Mondo News

Iulia Vântur umilită de Salman Khan! Atitudine de neiertat a starului indian

Sambata, 20 Ianuarie 2018 14:12
Scris de: Vlad Economu
Iulia Vântur umilită de Salman Khan! Atitudine de neiertat a starului indian

Iulia Vântur a fost umilită de Salman Khan, iubitul blondei făcând un gest de neiertat. Când îi era lumea mai dragă, Salman Khan a lăsat-o singură pe Iulia Vântur, informează cancan.ro.

Deşi fosta prezentatoare de la Pro Tv se bucură de un succes colosal pe plan profesional, se pare că relaţia de dragoste a început să cam scârţâie. Starul de la Bollywood pare complet indiferent de reuşitele iubitei sale.

Iulia Vântur s-a dedicat complet carierei muzicale şi se bucură de un real succes în India. Dar viaţa blondinei nu este tocmai roz, aşa cum şi-ar dori. Vedeta a ţinut să le mulţumească tuturor celor care i-au fost alături la lansarea noului videoclip dar, nici urmă de actorul de la Salman Khan.

El nu i-a fost alături româncei în momente atât de importante din cariera sa, iar „gurile rele” spun că actorul a devenit cam gelos şi că relaţia lor ar fi început să scârţie.

Sursa foto: adevarul


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

nostradamus, profetii, cutremure, razboi mondial, anul 2018 Profețiile teribile făcute de Nostradamus pentru anul 2018


smiley, joc dublu, gina pistol, ana baniciu, relatie, fundulet, fost iepuras playboy Smiley a jucat la dublu! Artistul a pendulat între Gina Pistol și celebra “Funduleț”


cristina neagu, salariu urias, csm bucuresti, bani publici, 265.000 euro, gabriela firea, Cristina Neagu are un salariu uriaș! Vedeta de la CSM câștigă mai bine decât vedetele FCSB


horoscop 21 februarie 2018, horoscop miercuri, horoscop zilnic, horoscop azi Horoscop 21 februarie 2018. Forfotă la serviciu, surprize, cheltuieli și ceva probleme de sănătate