Mondo News

Iulia Vântur umilită de Salman Khan! Atitudine de neiertat a starului indian

Sambata, 20 Ianuarie 2018 14:12
Scris de: Vlad Economu
Iulia Vântur umilită de Salman Khan! Atitudine de neiertat a starului indian

Iulia Vântur a fost umilită de Salman Khan, iubitul blondei făcând un gest de neiertat. Când îi era lumea mai dragă, Salman Khan a lăsat-o singură pe Iulia Vântur, informează cancan.ro.

Deşi fosta prezentatoare de la Pro Tv se bucură de un succes colosal pe plan profesional, se pare că relaţia de dragoste a început să cam scârţâie. Starul de la Bollywood pare complet indiferent de reuşitele iubitei sale.

Iulia Vântur s-a dedicat complet carierei muzicale şi se bucură de un real succes în India. Dar viaţa blondinei nu este tocmai roz, aşa cum şi-ar dori. Vedeta a ţinut să le mulţumească tuturor celor care i-au fost alături la lansarea noului videoclip dar, nici urmă de actorul de la Salman Khan.

El nu i-a fost alături româncei în momente atât de importante din cariera sa, iar „gurile rele” spun că actorul a devenit cam gelos şi că relaţia lor ar fi început să scârţie.

Sursa foto: adevarul


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 23 iulie 2018, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 23 iulie 2018. Taurii au parte de discuții aprinse, iar Balanțele au diferite cheltuieli


printul george, aniversare, cinci ani, casa regala, marea britanie Prințul George a împlinit azi cinci ani. Fotografia publicată de familia regală britanică


tanara violata, haryana, india, pensiune, drogata, 40 de barbati Șocant! Drogată și violată de 40 bărbați timp de 4 zile într-o pensiune!


tara leigh calico, mister nedezlegat, disparitie, new mexico, fotografie Povestea înfiorătoare din spatele acestei fotografii. Misterul, nedezlegat de 29 de ani!