Mondo News

Italia. Româncă de 25 ani, bătută înjunghiată și arsă de vie de prietena ei

Joi, 21 Martie 2019 12:48
Scris de: Vlad Economu
Italia. Româncă de 25 ani, bătută înjunghiată și arsă de vie de prietena ei

Sfârșit tragic pentru o româncă în vârstă de 25 de ani din Italia. Tânăra a fost incendiată de vie de către o altă româncă, împreună cu iubitul ei italian. Presa italiană relatează cazul revoltător al Nicolettei Indelicato (foto), o tânără româncă care a fost bătută, înjunghiată și apoi arsă de vie pe un câmp de lângă localitatea Marsala (Trapani).

Tânăra lipsea de acasă de duminică, iar cadavrul a descoperit noaptea trecută. Portalul Tp24.it relatează că Margareta Buffa (româncă de 29 de ani) şi iubitul ei italian, Carmelo Bonetta (34 de ani) au fost arestaţi de carabinieri, fiind acuzaţi că au omorât-o pe româncă.

Nicoletta a fost adoptată de la o vârstă fragedă de o familie de italieni. Părinţii româncei au povestit că Margareta sunat-o pe Nicoletta şi a convins-o să iasă în oraş.

Citește și: ITALIA. UN HOȚ ROMÂN DIN SICILIA A FOST RĂPIT DE DOI ITALIENI DUPĂ CE I-A JEFUIT

Margareta Buffa a dat mai multe declarații contradictorii în fața anchetatorilor, pentru ca, în final, să mărturisească fapta, indicând și locul unde s-a întâmplat crima. Potrivit anchetatorilor, românca a murit în chinuri groaznice. Cei doi au bătut-o cu sălbăticie, au înjunghiat-o de cel puţin 6 şase ori, au ars-o cu ţigara, apoi i-au dat foc.

Potrivit medicilor care au examinat cadavrul, este foarte posibil ca fata să fi fost incendiată când era încă în viaţă. Margareta Buffa şi Carmelo Bonetta au fost arestaţi, find acuzați de crimă cu premeditare și ascunderea cadavrului.

Sursa traducere: știridiaspora.ro


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 16 iulie 2019, horoscop azi, horoscop marti, horoscop zilnic Horoscop 16 iulie 2019. Leii au multă treabă la serviciu, iar Peștii au parte de discuții contradictorii


ion tiriac, ion maurer, jean maurer, secret, colectie arme, colectie tablouri Unul dintre cele mai bine păstrate secrete ale lui Ion Țiriac, dezvăluit de fiul unui fost premier


british shorthair, pisica, rasa, cea mai veche rasa, ursulet plus Această pisică este socotită drept cea mai veche rasă din lume!


cornelia catanga, infarct, spital floreasca, stare critica Cornelia Catanga a făcut infarct! Este internată la Spitalul de Urgenţă Floreasca